Hvordan finne lokale ley-linjer

August 26

Hvordan finne lokale ley-linjer


Amateur arkeolog Alfred Watkins utviklet sin teori om ley linjer i 1922. Watkins studert kart over England og la merke til at han kunne trekke en rett linje mellom noen av landets mer gamle områder, som for eksempel Glastonbury Tor, Stonehenge og Avebury. Watkins trodde språk justeringer tilkjenne noen form for handel rute: nå mange ley jegere tror de avslører linjer av mystisk energi.

Bruksanvisning

1 Forskning ditt lokale område først for noe av det følgende: neolittiske gravhauger bautaer Medieval krysser Saxon og middelalderkirker

2 Studer lokaliteten landskapet ved å gå det og studere kartet OS.

3 Merk alle potensielt gamle områder på din OS kartet.

4 Tegn linjer mellom merkede områder. Hvis du oppdager en rett linje mellom minst tre nettsteder, kan du ha et potensial ley linje. Watkins fastsatt bør det være minst fire steder på linje, og at det bør være en bakke eller fjell ved hver ende av linjen. Men tre punkter på en linje er verdt å undersøke som videre forskning kan avsløre et annet nettsted.

5 Se merkede områder med en dowsing stang eller en pendel. Enten verktøyet er egnet for å detektere energi. Dowsing stenger er stort sett forbundet med å oppdage vannkilder og gamle områder vanligvis avdekke et nettverk av underjordiske bekker.

6 Gå sakte rundt i området med Dowsing utstyr. Hold utstyret i et avslappet grep for å tillate det fri bevegelse.

7 Vær på vakt for bevegelse: vanligvis en pendel dreier i klokkens sirkel som svar på en energikilde; de Dowsing stang peker mot bakken. Sjekk kartet for elver og bekker.

8 Se om din pendel eller stang synes å trekke deg i en bestemt retning. Sjekk denne retningen med kompass og kart for å se om det linker til en annen markert område på kartet. Undersøke andre områder på samme måte.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com