Slik reparerer Delta ettgreps dusjkraner

June 28

Slik reparerer Delta ettgreps dusjkraner


Delta ettgreps dusjkraner vanligvis installere i veggen. De har en patron med to ventiler for å kontrollere både varmt og kaldt vann. Hvis denne kranen faller i forfall, fikse dem er bare et spørsmål om å erstatte kassetten. Siden det inneholder alle de arbeidende deler og ventiler, en ny patron løser de fleste interiør slitasje og skader.

Bruksanvisning

1 Lukk dusjvannventiler. Tilgang til dem gjennom et panel i veggen, eller bare lukke hoved innkommende vannventil.

2 Pop av håndtaket dekselet på toppen av håndtaket og fjern den lille skruen under denne dekselet med en Phillips skrutrekker eller umbraconøkkel. Trekk håndtaket ut.

3 Ta av kassetten mutter eller panser (et kuppelformet vedlegg) på toppen av kassetten ved sakte å vri den igjen med et par store tang. Fjern den når den er helt de-gjenget.

4 Ta ut patronen og sette inn en helt ny en. Din nye kassetten må samsvare med modellnummeret Delta tappekran. Hvis ikke, vil det ikke fungere ordentlig, og sannsynligvis ikke vil gli på plass.

5 Trekk kassetten mutteren slik at kassetten er riktig i kranen hodet. Deretter erstatte håndtaket og stram skruen med skrutrekkeren, og sette lokket på igjen.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com