Slik Dekorer Dining Room Sofa Table

June 5

Slik Dekorer Dining Room Sofa Table


Sofa bord er høye og lange og utformet for å bli plassert bak en sofa. På grunn av sin størrelse, men de også gjøre stor buffet eller skjenk bord i en spisesal. Smal nok slik at de ikke spiser opp ekstra plass, sofa bord i spisesalen er en flott måte å kombinere god design og funksjon. Les videre for noen ideer om hvordan du kan dekorere en spisestue sofa bord.

Bruksanvisning

Slik Dekorer Dining Room Sofa Table

Lay a table runner across the top. 1 Legg en løper over toppen. En løper er en ferdig stykke stoff som kjører lengden av tabellen, men ikke strekker til sine sider. Hjem varesentre og varehus vanligvis har et bredt utvalg av dem. Legge til en løper vil umiddelbart forvandle sofa bord i et møbel mer egnet til en formell spisestue.

Set out candles. 2 Sett ut lysene. De vil legge et elegant utseende til en formell bord og forbedre rommet. Plasser en gruppering av tapered lys ved en ende av bordet. Deretter ordne votive lys med jevne mellomrom langs midten av bordet løper. Gjør plass for serverer retter hvis du skal bruke den sofa bord som en buffet.

Display some decorative plates. 3 Vis noen dekorative tallerkener. Hvis du ikke har en Kina kabinett i spisestuen, vise frem dine plater på sofaen bordet. Bruk tallerkenholderne til å presentere din favoritt Kina.

Decorate with bowls. 4 Dekorer med boller. Plasser flere store, lavprofil boller på sofaen bordet. Disse kan være glass, krystall, porselen. Fyll dem med frukt, potpourri eller sesong innslag som kongler og bær.

Hang a mirror, painting or piece of artwork on the wall to accent the sofa table. 5 Hang et speil, maleri eller stykke kunstverk på veggen til aksent sofa bord. En sofa bord må balanseres med noe ovenfor den.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com