Gaver til rike menn

April 10

Gaver til rike menn


Velge en gave til velstående mann kan være vanskelig hvis det virker som han allerede har alt. Ifølge Unity Marketing, et selskap som spesialiserer seg i luksus forbrukeratferd, de viktigste verdiene blant velstående individer inkluderer spenning, sterke relasjoner, glede og moro. Din gave bør være noe som han vil nyte og vil ikke nødvendigvis tenker å kjøpe for seg selv.

Thrill-Søker Erfaringer

Noen velstående menn ville nyte en spennende opplevelse i stedet for en italiensk lær koffert eller en håndklær golfbag. Vurdere et sertifikat for ham og en venn til å gå fallskjermhopping eller fallskjermhopping. Andre alternativ for de velstående adrenalin junkie er en privat skitur ned et spesielt forrædersk fjellet; det finnes en rekke steder i hele Nord-Amerika, Europa og Sentral-Asia.

Luksus Tilbehør

Ifølge en rapport fra Unity Marketing Group, har salget av menns luksus tilbehør økt mellom 2007 og 2010, noe som indikerer deres ønskeligheten blant velstående menn. Spør noen nær ham om han har skinn elementer som er i desperat behov for utskifting. Selv menn med rikelig inntekt kan falle inn i et mønster av å bære rundt en lommebok eller koffert forbi sin glanstid. Noen store luksusvarehus tilbyr en rekke ulike stiler, alt fra grønne alligator huden kofferter til den klassiske sorte italiensk skinn lommebok.

Trips

For mannen som har alt, vurdere å gi ham en ferie til et område av interesse. For eksempel, hvis han har alltid elsket snorkling, gi ham en ferie i Belize med sin familie; for vin ekspert, tilbyr en tur gjennom den italienske vin landet. Gi ham billetter åpent slik at han kan velge datoer. Rådfør deg med sin partner, nære venner eller sekretær om hans generelle tilgjengelighet og om han kan være interessert i en slik tur. For eksempel, mange menn elsker indisk mat, men ville ikke nødvendigvis ønsker en tur til India.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com