Kunst prosjekter fra Junk

April 9

Kunst prosjekter fra Junk


Ved hjelp av søppel for å lage kunstverk er en kreativ måte å redusere avfall og resirkulere uvanlige produkter. De to generelle kategorier av useriøs kunst er assemblage og skulptur. Sammenstillinger er prosjekter som ikke involverer permanent endring av form for individuelle biter av skrot. Maleri en ødelagt stol, og skaper en vegg av plastflasker og etsing inn i en gammel tavle - alle er eksempler på samling. Skulptur omfatter all annen junk art, som innebærer fiksering, eller binding av flere stykker av søppel i en enkelt enhet.

Shadow Art

Bruk hauger av søppel for å projisere skygge kunst. Tim Noble og Sue Webster er to britiske kunstnere som bruker alt fra dyreskrotter til tannbørster for å lage skygge kunst. Når opplyst fra en bestemt vinkel, disse hauger av søppel produsere en skygge som likner på et annet objekt. For eksempel, Noble og Webster opprettet en form av organisk materiale som projiserte silhuetter av sine profiler. Opprette skygge kunst ut av søppel er en prosess med prøving og feiling. Jobber foran en enkelt lyskilde, for eksempel en lommelykt eller lykt, laget gjenstander og observere skyggen opprettet av skjemaet.

Abstract Sculptures

Bruk junk for å lage en abstrakt skulptur. Gjenopprette skrapmetall fra biler, hvitevarer og innpakning. Avslør klær og sengetøy for å gjenbruke tråden. Sikre gammel maling fra en hjemme-varer butikken eller fullført byggeprosjekt; prøve å finne noen som vil donere maling og annet skrot. Du kan lodde, sveise, sikring, sy, lim eller klemme skulpturelle elementer sammen. Tenk demontering av kunstinstallasjon om det vil bli flyttet til et nytt anlegg.

Soda Can Lanterns

Kutt 10 til 20 vertikale slisser i siden av en aluminium soda kan. Komprimer boksen og forsiktig trekke sidene av boksen utover for å danne en buet legeme; du kan bøye spaltene for å danne en 45-graders vinkel for en kortere lykt. Sett inn en votive stearinlys inn i boksen og lys. Du kan bruke en lanterner på et bord eller suspendere dem fra en ledning. Du kan bruke dem mange ganger; Før hver bruk sjekk boksen for skader som kan kompromittere strukturelle integriteten av kan og føre til en potensiell brannfare.

Fused Plastic

Sikring dine plastposer for å skape en varig, resirkulert materiale som du kan bruke til å lage vesker, lommebøker, hunden bånd, bil matter, ponchoer og mer. Skjær håndtakene og basere seg en plastpose. Snu posen slik at siden med blekket vender innsiden. Brett posen i to to ganger for å danne et ark av plast åtte lag tykke. Sandwich plast mellom to ark av pergament eller vokset papir. Jern i 10 til 15 sekunder for å smelte plasten og skape et ark av smeltet materiale.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com