Enkel dekorere over peisen

September 20

Enkel dekorere over peisen


Enten peis er stor eller liten, gammeldags eller moderne, rommet over ildstedet alltid synes å rope ut om noen dekorere oppmerksomhet. Hvis du er ute etter å pryde peisen med en vegg henger, noen mantel dekorasjoner eller begge deler, undersøke formen og stilen på peisen, det omkringliggende rommet og din generelle hjem innredning å finne peis dekorere alternativer som er riktig for deg, din smak og ditt budsjett.

speil

Plasser et stort speil over mantel for enkel måte å fylle plassen som vil utfylle enhver stil av dekor. Bruk en rektangulær, nøytrale speil for en mer sterk, moderne utseende, eller bruk en utsmykket, antikke speil i en rund eller oval form for en mer tidløs eller gammeldags utseende. Dekorere med et speil på denne måten vil også tillate deg å maksimere utseendet på plass og åpenhet i et område.

Malerier

Du finner slå klassikerne vanskelig, og et maleri over peisen blir ikke mye mer klassisk. For en variant av denne typiske tema, prøv en mer moderne maleri eller uten ramme display. Alternativt ramme en klassisk plakat, eller legge inn tre mindre malerier i en trekantet konfigurasjon. Hvis du bruker en mer tradisjonell maling, bruke fargene i maleriet som inspirasjon for resten av din dekorere i peisen område eller hele rommet.

Klokker

Klokker er en annen klassisk stykke peis mantel dekorasjon som du kan melde deg på i tradisjonell stil eller i en mer moderne oppdatering av konseptet. Klassiske bordur med tre casing og svært gjenkjennelig runde-top "vinge" design er tilgjengelig i både bevarte antikviteter og nye rekreasjons, eller henge et moderne utseende klokke, som et glass klokke med synlige tannhjul. For en større og mer sentral klokke dekorasjon, bruk en stor vegg hengende klokke i stedet for de vanlige mantel maleri som vil gi deg muligheten til å eksperimentere med en rekke moderne klokke design.

Lysarmaturer

De riktige dekorative lysarmaturer over en peis vil ikke bare bidra til å belyse området over brennende ild i mørket, men også vil knytte visuelt med glødende peisen når rommet er opplyst av dagslys. Se etter elektrisk lys med en myk glød som minner om bålet, eller bruke ekte bålet i form av store stearinlys eller små oljelamper.

Wall Hanging Skulpturer

Veggen bak en peis er et bra sted å henge vegg skulpturer. Svært store vegg skulpturer, eller biter med poky, utstående komponenter, er ofte upraktisk å henge på en annen vegg sted, men over et ildsted, er det god plass og peisen strekker frem, hindrer folk fra å gå nær nok til skulpturen å støte på den.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com