Hvordan lage en strand-tema tabellen

May 17

Hvordan lage en strand-tema tabellen


Beach dekorasjoner putte alle i en festlig humør, og en strand-tema tabellen gir øyet en spennende midtpunkt. Legg i en liten aksent bord med strand godbiter eller dekorere en bestemt tabell for mottak av gaver. Enten du utformer et bord for en utendørs fest eller innendørs shindig, vil en strand-tema bordet gjør en interessant del av feststemningen. Del din favoritt strand elementer og bruke dem som komponenter i din strand ordningen.

Bruksanvisning

1 Plasser en solid trekasse i midten av bordet. Boksen må være minst 6 inches høy for å gi midt noen vekt. Varierende grad på et bord gjøre det synes mer interessant.

2 Sett opp ditt bord på det stedet du har valgt. Dekk bordet med en akvamarin duk. Kluten skal dekke bordplaten og benene på bordet.

3 Sett en plast tan-farget sand slott på toppen av boksen. Slottet bør hvile komfortabelt på boksen uten hengende over seg.

4 Legg en blanding av store, mellomstore og små størrelser skjell rundt bunnen av boksen. Dette vil holde stoffet på plass og gjemme boksen under.

5 Drop hvite votive lys i klare hvite glass lysestaker. Plasser lysestaker i skjell.

6 Dryss håndfuller av ren lek sand over slottet. Brunt sukker vil fungere, også.

7 Hell et par kopper sand på duken bort fra slottet. Tegn et hjerte form og en kjærlighet melding i sanden med fingeren hvis hensiktsmessig. For eksempel hvis partiet er for Emily og Joe Smith, skriver Emily elsker Joe eller JS elsker ES.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com