EVA Airways bagasjekrav

October 31

EVA Airways bagasjekrav


EVA Airways er et flyselskap som er basert på Taiwan internasjonale flyplassen i utkanten av Taipei. Selskapet opererer flyreiser over hele verden, inkludert destinasjon i Asia, Australia, Nord-Amerika og Europa, inkludert Storbritannia. I 2013 ble EVA Airways medlem av Star Alliance, en gruppering av internasjonale flyselskaper som tar sikte på å syntetisere tjenester og tilby integrerte reise mellom selskapene. Uansett hvor din destinasjon, har EVA Airways bagasjerestriksjoner og krav.

sjekket virksomhet

Passasjerer som reiser i forretninger, er Premium Laurel and Royal Laurel klasser tillatt innsjekket bagasje som veier opp til 30 kg (66 lb). I land som opererer stykket system av bagasje krav (for eksempel USA og Canada), blir passasjerene lov til to stykker av bagasje, som hver veier maksimalt 32 kg (70 lb) og totale dimensjoner på 158 cm (62 tommer).

sjekket elite

Elite og Evergreen Deluxe reisende tillates maksimalt 25 kg (55 lb). De som reiser til eller fra land med stykket system er tillatt 2 elementer, som hver veier ikke mer enn 28 kg (61 lb), og man følger de dimensjoner som for business class.

sjekket økonomi

De som reiser på økonomiklasse på EVA Airways kan kontrollere maksimalt 20 kg (44 lb) av tak bagasjen. Stykket systemet tillater to elementer, som hver veier ikke mer enn 23 kg (50 lb). Dimensjonene av disse bitene er de samme som for de andre klasser av reise.

Infant

Hver spedbarn som ikke er lov til å ha sin egen plass, er tillatt ett stykke bagasje som veier opp til 10 kg (22 lb). I stykket system, er godtgjørelsen ett stykke hold bagasjen til den maksimale vekten av klassen der den voksne de er med er på reise.

Fortsett

Hver passasjer, uavhengig av klasse du reiser, er tillatt ett stykke håndbagasje. Det må ikke veie mer enn sju kilo eller mål i overkant av 56 cm av 36 cm med 23 cm (22 x 14 x 9 tommer).

extras

Det er visse elementer som du kan ta om bord som ikke utgjør en del av carry-on kvote. Disse elementene er en bærbar PC i en tynn pose (voluminøse PC-vesker regnes som håndbagasje), en koffert, veske, kamera bag, ryggsekk, taxfree-elementer (som varierer avhengig av avgang landet) og yttertøy, slik som frakker.

Om bord

All håndbagasje må oppbevares enten under setet foran deg eller i overliggende avdelinger. Elementene må ikke stikke fra avdelingene, slik som å hindre dem å stenge, og ingen poser bør oppbevares i midtgangen.

Spesiell

Enkelte elementer kan fraktes i kabinen som overskrider dimensjonene av standard carry-on poser. Disse inkluderer barnevogner og bærekurver, rullestoler, spaserstokker, krykker og proteser. Disse bør oppbevares i overliggende avdelinger, som skal skulpturer og urner. Musikkinstrumenter kan bli gjennomført i enkelte plasser, men må ikke overstige 70 kg (154 lb) eller 75 kg (165 lb) i vekt, avhengig av fly.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com