Veldedige organisasjoner som hjelper hjemløse

November 2

Veldedige organisasjoner som hjelper hjemløse


Bostedsløshet er et gjennomgående problem i USA at nasjonale non-profit organisasjoner behandle denne pasientgruppen som en spesiell interesse gruppe. De gir den veldedige fordelen av lovgivende innflytelse for en befolkning som ikke er i stand til å snakke for seg selv. Bygge frivillige, arkitekter og pengegaver hjelpe hjemløse veldedige bygge tilfluktsrom. Andre organisasjoner som er klar over de indirekte behovene til en ofte neglisjert befolkning yte tjenester til arbeids hjemløse og deres barn.

National Alliance to End Homelessness

The National Alliance to End Homelessness er basert i Washington, DC Det er en non-profit organisasjon som består av lokale ledere som korridorer i Kongressen til å vedta lovgivning i favør av å forebygge og slutter bostedsløshet. Grasrot arbeidere i National Alliance to End Homelessness 'senter for kapasitetsbygging gjelder praktisk kunnskap til lokale oppsøkende grupper ved å lære dem måter å hjelpe de hjemløse direkte og tilby teknisk assistanse trening. Til slutt, National Alliance to End Hjemløshet sponsorer den Bostedsløshet Research Institute. Instituttets forskere gir data om bostedsløse priser over hele landet til både opplyse offentligheten og støtte Kongressens lobbyvirksomhet innsats.

National Coalition for hjemløse veteraner

District of Columbia National Coalition for hjemløse veteraner gjennomfører kongresslobbyvirksomhet for hjemløse amerikanske krigsveteraner med innsats som ligner på de av National Alliance til End Homelessness. En annen sammenlignbar tjeneste er den veldedige tilbud av teknisk know-how til ulike hands-on, feltprogrammer for hjemløse veteraner. The National Coalition for hjemløse veteraner fungerer som en katalog av statlige etater og mindre veldedige organisasjoner som tilbyr tjenester som krisesenter, rettshjelp, jobb plasseringer, mat og medisinsk hjelp for hjemløse veteraner.

The Road Home

The Road Home hjelper hjemløse i Salt Lake City, Utah. The Road Home har en organisert inntak kontor som setter navn på hjemløse klienter på en venteliste for husly i vintermånedene. Kontoret gir også utleie assistanse, overgang til støttende boligfelt, reise assistanse og karriere klær til å jobbe hjemløse. I tillegg til inntaket kontoret, The Road Home driver et krisesenter for hjemløse søkere fra november til april. Shelter innbyggere er utstyrt med jobb plassering hjelp mens spesielle tjenester er tilgjengelige for hjemløse barn.

HomeAid

Hovedkontoret ligger i Newport Beach, California, er HomeAid en non-profit organisasjon som renoverer og bygger ly for hjemløse i 14 stater over hele landet. Per april 2011 har 200 shelters er bygget med 30 mer i faser av utviklingen. Når bygget, er multi-unit boliger donert til lokale veldedige organisasjoner som direkte møter hjemløse befolkningen behov. Krisesentre har blitt brukt som krisehjem, overgangs og permanente boliger.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com