Hvordan velge Tile & Grout farge

May 24

Hvordan velge Tile & Grout farge


Velge flis farge kan virke som en vanskelig jobb i begynnelsen. Tross alt, er fliser mer permanent enn maling, så velge en farge som vil bære godt, og at du liker å se på er viktig. Når du velger fliser farge, la andre påvirkninger i rommet være din guide. Tenk hvor skitt og lyset vil påvirke ditt valg på lang sikt. Ferdig ditt valg ved å vurdere hvordan flis vil bli påvirket av bruk. Velg din fugemasse farge for å danne en bakgrunn til din flis så det harmonerer heller enn skiller seg ut.

Bruksanvisning

1 Tenk fargevalg allerede gjort for rommet. Hvis det har en benkeplate, bruke det som avhoppingspunkt for farge ved å plukke opp eventuelle flekker av farge i benkeplate overflate. Ellers vurdere toner av treverk og maling.

2 Vurdere bruk av flis i rommet. Mudroom gulv skal være mørkt og spraglete i fargen for å hjelpe skjule skitt. Mørke kjøkken kan bli lysere ute med en lys eller lys farge kjøkken backsplash fliser. Bad dusjvegger bør bruke lysere tonet fliser også, særlig hvis de er små.

3 Tenk på størrelsen på rommet. Varme farger som gul, krem, gull og rødt visuelt kontrakt, noe som gjør store områder synes mindre og mer koselig. Kjølige farger som blå, grønn, hvit og grå visuelt svekkes, noe som gjør små områder virke større.

4 Velg en nyanse av fugemasse som enten matcher flis eller vil falle inn i bakgrunnen på flisen. Hvite veggfliser kan gjøre bruk av hvit fugemasse å blande. Hvite fliser kan gjøre bedre bruk av en grå fuger for å hjelpe skjule skitt. For fliser med flere farger, kan du bruke en nøytral nyanse av fugemasse som matcher tonen i flisene.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com