The Best Man tale plikter

March 28

The Best Man tale plikter


Som den beste mannen i et bryllup, er din jobb å støtte brudgommen før og på sin bryllupsdag. En del av den jobben innebærer å gjøre en minneverdig og passende tale som hedrer paret. Uforberedt taler kan være en oppskrift på katastrofe, så ta litt tid til å forberede en gjennomtenkt tale før bryllupsdagen.

Forbereder

Den beste mann skulle forberede sin tale i god tid. Talen kan inkludere gode minner, morsomme (men ikke upassende) øyeblikk og andre ting som ære både brudgommen og hans forhold til bruden. Den beste mann skal øve sin tale ut høyt flere ganger for å sørge for at den flyter og høres naturlig. En god tale er vanligvis mindre enn fem minutter i lengde.

Leveranse

Under bryllupet mottak, bør den beste mannen finne et godt tidspunkt å levere sin tale, som regel under måltidet eller før dansen begynner. Leveransen skal omfatte takk til alle parter som organiserte bryllupet og støttet paret. Igjen, kan talen inkluderer varme, humor og innsikt, men bør ikke gjøre noen i resepsjonen føle seg utelatt. Den beste mannen bør snakke høyt og tydelig under talen.

Vi presenterer

På slutten av sin tale til den beste mannen kan oppmuntre andre heve en skål til ære for brudeparet. I tillegg kan talen naturlig overgang til flere taler, om noen, av forlover eller foreldre.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com