Verdien av Rose Quartz

September 27

Verdien av Rose Quartz


Kvarts er det viktigste mineralet på jorden. Rose kvarts er rett og slett består av silisiumdioksid og får sin rose farge fra sporstoffer av titan, jern eller magnesium urenheter. Fargene varierer fra en myk rose rosa til en dyp rose farge. Rose kvarts, staten mineral fra South Dakota, er minelagt for dekorative formål, og dens verdi er avhengig av hvordan den brukes. I USA er det meste rosenkvarts utvunnet i Arkansas. Brasil har lenge vært en verden leverandør av rosenkvarts.

smykker

Som en halvedle gemstone, er cabochon kutt som er konveks, avrundet og polert uten face ofte brukt til å lage smykker med rosenkvarts. I masseproduserte smykker, er mesteparten av verdien av en bit av sølv eller gull som brukes i omgivelser. I tilpassede smykker, design og kreativitet av kunstneren er hva kommandoer en høy pris, til tider hundrevis av dollar, for rosenkvarts smykker.

hardscape

Ristet rose kvarts småstein og steiner brukes til å lage stier og gi bunndekke av hager. Store steinblokker i rosenkvarts er også markedsført som arkitektoniske aksenter og som byggeelementer for steinbed. Mesteparten av kostnadene i denne anvendelsen av rosenkvarts er energirelatert --- bekostning av gruvedrift og transport av rosenkvarts til deg.

interiør fliser

Ristet eller polert, rosenkvarts er en slående flis for innvendige vegger og overflater. Fremmet som en gemstone flis, avgjør størrelsen prising. Flisen produksjonsprosessen er den primære varekostnad med rosenkvarts fliser.

Hjem Tilbehør

Små statuer, sjakk dødballer og dekorative aksenter er ofte produsert i rosenkvarts. Detaljene og utførelse av disse brikkene etablerer sin verdi. Et vakkert utskåret figur kan lett koste på en £ 65 eller mer.

åndelighet

Feng Shui og helhetlig utøvere er blant dem som fremmer rosenkvarts for sine helbredende egenskaper. Feng Shui tro er at det reduserer psykisk stress og stabiliserer humøret og følelser. Holistisk utøvere knytte rosenkvarts med fjerde chakra, saker av hjertet. Presentasjon og instruksjoner er den primære kostnadene når rosenkvarts er kjøpt for åndelighet. En fløyel pose fylt med rosenkvarts småstein kan kjøpes for under £ 6.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com