Prosjekt Administrator Plassering Beskrivelse

December 14

Prosjekt Administrator Plassering Beskrivelse


Et prosjekt administrator arbeider under ledelse av selskapets program manager, slik at prosjektpersonell utfører oppgaver i samsvar med toppledelsens spesifikasjoner. Administratoren også sørge for at underordnede komplette oppgaver i tide.

arbeids~~POS=TRUNC Aktiviteter

Et prosjekt administrator planer og oppsyn med arbeidet med prosjektpersonell, utvikler og implementerer operasjonelle strategi for å sikre rettidig oppgaven er fullført, og utarbeider framdriftsrapporter. Administratoren setter også mål og tidsfrister der underordnede må fullføre oppgaver og utfører periodiske ansatte evalueringer.

Kompetanse og verktøy

En effektiv prosjektadministrator har generelt en analytisk forkjærlighet, tid-ledelse evner og effektiv kommunikasjon, i henhold til O * NET OnLine. For å fullføre de nødvendige oppgavene tilfredsstillende, prosjektansvarlige ofte bruker enterprise resource planning software, regnskap programvare og prosjektledelse programvare.

Grad Krav og Lønn

Et prosjekt administrator har vanligvis en bachelorgrad i business management, informasjonsteknologi eller informatikk. Men de fleste senior fagfolk generelt holder en mastergrad. Ifølge karriere data nettsted Faktisk gjennomsnittlig årlig lønn på et prosjekt administrator var £ 59 800 fra 2010.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com