Hvordan ansikts øvelser hjelpe å bli kvitt en dobbel hake?

September 6

Hvordan ansikts øvelser hjelpe å bli kvitt en dobbel hake?


Den "spade" øvelsen innebærer å åpne munnen veldig bredt og deretter trekke underleppen over din tennene nede. Begynn å arbeide kjeven opp og ned i en scooping typen bevegelse. Hvis du gjør dette i 30 til 50 repetisjoner hver dag, bør det begynne å vise bedring til haken området i løpet av få uker. En annen ansikts øvelsen innebærer vippe hodet bakover, trekke ned halsen huden til om kragebeinet, og holde den der mens du jobber ansiktsmusklene. Deretter starter skyve underkjeven frem under lukking leppene sammen. Hold i noen sekunder og slipp. Gjenta dette minst 30 til 50 ganger om dagen.

Ansiktet og kroppen øvelser

Det er flere øvelser du kan gjøre mens du ligger nede som vil hjelpe jobbe haken og nakken og lindre overflødig fett i det området. Begynn med å ligge på ryggen med bena og armene rett ut. Bøy hodet fremover slik at haken berører brystet, og hold denne stillingen i noen sekunder. Så slipper hodet slik at den faller tilbake til gulvet. Gjenta dette 30 til 50 ganger daglig. En annen øvelse for å prøve mens du allerede ligger nede krever at du vippe haken oppover slik at det blir det høyeste punktet på ansiktet ditt. Hold denne stillingen i noen sekunder før du slipper og la haken falle tilbake ned mot normal posisjon. Gjenta denne øvelsen 30 til 50 ganger daglig.

Face og Hånd øvelser

Trekke huden rundt halsen og haken for å hjelpe den å strekke kan også hjelpe til med å lage en dobbel hake forsvinne. En enkel øvelse er å sette din åpen hånd under haken og deretter bruke den til å vippe ansiktet ditt oppover slik at musklene og huden i området er strukket ut. Gjenta dette 30 til 50 ganger daglig bør vise bedring i løpet av noen uker. En annen øvelse som utnytter styrken og hjelp av hendene innebærer presser håndflaten mot pannen i flere sekunder og presser mot den med hodet. Dette bør stramme musklene i nakken og haken. Du kan flytte hånden rundt til sidene og baksiden av hodet ditt til å trene alle musklene i nakken.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com