Hvordan å turnere Silicon Valley

June 21Området mellom byene San Francisco og San Jose i Nord-California er hjem til giganter i teknologibransjen som Google, Apple, Hewlett Packard, Oracle og eBay, samt tusenvis av mindre bedrifter og nyetableringer. Området er også hjem til Stanford University, fødestedet til mange av selskapene og oppfinnelser som har definert Internett-alderen. Et besøk til Silicon Valley er en flott tur, ikke bare for tech geeks, men for alle som vil sette pris på en livlig, opptatt, kulturelt mangfoldig område med et varmt og behagelig klima.

Bruksanvisning

1 Kjør til Silicon Valley eller leie en bil. Regionen er spredt ut i en lang urbaniserte korridor som går langs San Francisco-halvøya. Offentlig transport eksisterer, men togene går sjelden og busser kan være treg. Hvis du ikke kommer til å holde seg innenfor en walkable by som San Francisco, er en bil en nødvendighet.

2 Besøk Palo Alto, hjertet av Silicon Valley. HP garasje, som ligger på 367 Addison Avenue, er stedet hvor tech pionerer Bill Hewlett og David Packard opprettet sin selskapets første produkt. Garasjen er en privat eiendom, men fotografering er tillatt. Den nærliggende University Avenue området er et flott sted for lunsj, med et bredt utvalg av kafeer og restauranter. Lær mer om regionens historie med en rask tur til Museum of American Heritage, Science and Technology på 351 Homer Avenue eller ta i en klassisk film på beatifully restaurerte Stanford Theatre på 221 University Avenue.

3 Leder opp University Avenue mot Stanford University. Stanford gressletter, palmekantede campus er et flott sted å gå eller sykle hvis det er fint vær. Museer og gallerier på campus inkluderer Cantor kunstsenter med sin Rodin Sculpture Garden. Observasjon dekket av Hoover Tower tilbyr flott utsikt. Til slutt, ikke gå glipp av det indre av Memorial Church, som ligger på den viktigste quad.

4 Ta i Teknisk Museum of Innovation i San Jose, i den sørlige enden av Silicon Valley. De Tech Museum huser utstillinger knyttet til historien om datamaskiner og annen teknologi, samt hosting spesielle utstillinger. Museet ligger i 201 South Market Street, midt i sentrum av byen. Andre severdigheter i San Jose inkluderer slutten av det 18. århundre Peralta Adobe, byens eldste bygning og en levende påminnelse om Californias historie som en spansk koloni.

5 Swing av bedriftens studiesteder. To av de mest kjente bedrifter HQs i Silicon Valley er Googleplex, Googles base på 1600 Amphitheatre Parkway i Mountain View, og Apples enorme slummen av bygninger sentrert på en Infinite Loop i Cupertino. tillater verken besøkende uten en avtale - de arbeider kontorbygg, tross alt - men Apple har en spesiell Apple Store. Apple Store på Apple HQ vil ikke selge deg en datamaskin, men vil selge deg hatter, skjorter og andre suvenirer.

6 Tilbring en dag i San Francisco, byen på halvøya nordlige spissen. I motsetning til de fleste av Silicon Valley, San Francisco er relativt vennlig mot turgåere og har rimelig kollektivtilbud, så vurdere å ta CalTrain opp fra en annen del av halvøya og tilbringer dagen. Besøk den historiske fengsel på Alcatraz, ta del i praktiske eksperimenter på Exploratorium science museum, eller besøke Golden Gate Park, hjemmebanen til Steinhart Aquarium, de Young Museum og mer.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com