Funky Teen Soverom Ideer

August 29

Funky Teen Soverom Ideer


Tenårene kaller for sin egen individuelle stil dekorere. Pastell volanger og dinosaurmotiv er erstattet av lyse farger, teknologiske gadgets og moderne møbler. En funky ungdoms soverommet krever tilpassing for å passe beboer, så be om innspill fra tenåringen din om farge og design preferanser.

senger

Mer enn bare sover kvartalene, er en tenåring soverommet et sted å underholde venner. En sovesofa kan fungere som en sofa i løpet av dagen, og en trille gir under en sovende sted for en venn. Et loft seng, hevet over en pult for lekser eller en loveseat for avslappende, frigjør gulvplass for å underholde. For å sperre av soveplass, omringe en seng med moderne gardiner hengende fra takmonterte stenger, som er tilgjengelig på hjemme butikker.

vegger

Tenk lyse når male veggene i en tenåring soverom. Kalk grønn, gul sitron, elektrisk blått og rødt lys brukes til å male en hel vegg eller brukes som en aksent, slik som en horisontal stripe som strekker seg over rommet. Geometriske figurer er stensilerte på vegger, eller bruke dekaler funnet på hobby og maling butikker. Svart og hvitt er alltid i stil for tenåringer.

Lagring

Tenåringer som ting, så gi masse lagringsplass for å holde den organisert. Metal skap er ett alternativ for gjemmer seg bort jakker, sko og andre klær. Komplette lagringssystemer er tilgjengelige for å holde bøker, samlinger og media utstyr. Gi en stor oppslagstavle for favorittbilder, priser og postkort, og installere hyller for visning og beholdere for å holde elementene ute av syne.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com