Er det lovlig å kjøre hvis Odometer ikke virker?

December 17

Er det lovlig å kjøre hvis Odometer ikke virker?


Du kan kjøre en bil med en brukket kilometerteller i de fleste stater. Hvis du selger bilen, må du informere kjøperen om at kilometertelleren ikke fungerer. Bilforhandlere er underlagt strenge lover for å hindre manipulering kilometertelleren.

Hensikt å svindle

Det er ulovlig å drive en bil med kilometertelleren koblet med den hensikt å senere lure en kjøper som til selve kjørelengde. Bedra en kjøper på denne måten straffes som bedrageri.

Melding

State loven krever at ingen overføring tittelen til et kjøretøy med en brukket kilometertelleren uten å varsle mottakeren av faktum. The Ohio Public Safety Department krever et varsel skal gis skriftlig om eventuelle feil, feil eller tukling med kilometertelleren.

Over 10 Years Old

Loven krever at kilometerstand bli registrert når du registrerer et kjøretøy hvis det er under 10 år gammel. Skriv "uleselig" på tittelen sertifikat hvis kilometertelleren er brutt. Hvis kilometertelleren har rullet over, skriver den viste kjørelengde på tittelen sertifikat og sjekke "Overgår Mekaniske Limits" boksen.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com