Hvordan velge Stacked Rock til Match Vinyl Siding

April 5

Hvordan velge Stacked Rock til Match Vinyl Siding


Velge farger når du skal bygge eller renovere et hus kan være både spennende og skremmende. Men når husets viktigste utvendig farge er valgt, er det lettere å velg deretter aksentfarger - fargene som skal brukes for deler av stein, murstein eller trimme. Hvis vinyl Fasader er hva som er blitt brukt for hjemme fasade, er det viktig å gjennomføre prøver av det til leverandører når du velger en stablet stein farge, slik at du kan være sikker på at du velger utfyller ytterkledning.

Bruksanvisning

1 Skaff en vinyl-fasader prøve, som viser farge, stil og tekstur av vinyl ytterkledning du har eller skal bruke på ditt hjem. Hvis du har en eksisterende hjem, er det viktig å huske at vinyl Fasader blekner over tid. Husk at selv om du kan ha en prøve av ny ytterkledning, kan det ikke samsvarer med måten Fasader øyeblikket ser ut.

2 Skaff en farge-matching verktøyet. Disse enhetene har blitt mye rimeligere og bærbar med forbedringer i teknologien. Hvis du har et eksisterende hus, kan ytterkledning se annerledes på alle sider av huset, på forskjellige tider av døgnet. Ved hjelp av en fargeprøve, vil gi deg en rekke farge basert på ulike lysforhold og ulike grader av falming.

3 Besøk din lokale rocke selskap, utstyrt med prøven eller spekter av farger. Det kan være nyttig å besøke en lokal maling selskap på vei, og velg papir chips av omfanget av farger, hvis du ikke har en prøve å sammenligne.

4 Se etter stablet stein der den rådende farge er i samme fargeskala som hoved utvendig farge. Din stablet stein er sannsynlig å ha en rekke farger i paletten, men en vil være mest fremtredende. Denne fargen trenger ikke å være nøyaktig den samme som hoved utvendig farge, men det må være i samme farge familien. Det kan være en lignende, men mørkere eller lysere tone. Husk at andre farger i steinen er sannsynlig å være kandidater for andre trim eller aksentfarger.

5 Ta prøver av topp tre stein valg med deg hjem. Ideelt sett vil du ønsker å se hver prøve på hver side av huset under tre forskjellige tider av døgnet. Steinen fargen vil endres etter hvert som lyset endres. Prøv å velge stein med utseendet som er mest behagelig for deg, på de fleste sider av huset, under sterkt lys.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com