Slik vert en Murder Mystery Birthday Party

February 25

Slik vert en Murder Mystery Birthday Party


Det er alltid hyggelig å finne en minneverdig måte å feire en venn eller et familiemedlem fødselsdag. Hvis din venn er en fan av mordmysterier, snu hennes bursdagsfeiring i en mordgåte spill er en kreativ måte for henne å nyte hennes bursdag, og dele den med sine venner. Et mord mysterium part gir alle sjansen til å kle seg, kommer i karakter, bruke sine detektivferdigheter og har mulighet til å være offer eller morderen.

Bruksanvisning

1 Bestem deg for et tema for festen. Husk interesser og personlighet av venn som du planlegger festen for. Partiet selv er en del av hennes bursdagsgave. Finn et tema som du vet hun vil like. Husk hva slags karakter hun ønsker å skildre og hva stil på klær hun ville nyte seg for partiet.

2 Kjøp en mordgåte kit relatert til temaet. Murder Mystery kits er tilgjengelig på nettet eller på lokale butikker. Den mordgåte Settet leveres med alle slags elementer som trykte kart, politirapporter, en liste over tegn og instruksjoner. Settet gir en detaljert struktur for spillet. En god online kilde for mysterium party ideer for barn er birthdaypartyideas.com.

3 Sett sammen en gjesteliste. Les instruksjonene for spillet, og bestemme antall tegn som trengs for å spille spillet. Murder Mystery spill krever vanligvis mellom seks til åtte spillere. Men ikke vær redd for å legge til antall tegn hvis gjestelisten er større. Tweak spillet for å møte behovene til festen.

4 Send ut invitasjoner. Skape attraktive invitasjoner som gjenspeiler mordgåte tema for festen. Sørg for at gjestene vet at det er en bursdagsfest i tillegg. Invitasjonene bør inkludere klokkeslett, dato og sted for festen. Fortelle gjestene hvordan de skal kle. En morsom ting å gjøre med invitasjonen er å tildele en rolle eller tegn til gjesten, og han kan kle tilsvarende. For eksempel, hvis partiet er en Sam Spade / Humphrey Bogart stil tema, kan de mannlige gjester slitasje fedoras og dresser og slips, og de kvinnelige gjestene kan bære 1950-stil aftenkjoler.

5 Dekorer hjemmet eller arena for partiet. Velg dekorasjoner som gjenspeiler mordmysterium tema og at feire din venns bursdag også.

6 Planlegge en meny for partiet. Planlegg en meny som passer til temaet for festen. Start ut med cocktailer og forretter. Å ha en butler som serverer drinker og middag er en fin touch. Ikke glem bursdagskake.

7 Ta bilder av alle i karakter. Bildet vil bli et kjært minne for alle som deltar på festen.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com