Feilsøking en Ford Starter som ikke vil engasjere seg

June 3

Feilsøking en Ford Starter som ikke vil engasjere seg


Selv om Ford har endret plasseringen av starteren gjennom årene, produsenten egentlig ikke har endret seg mye på design og funksjonalitet. Startmotoren boltene på siden av transmisjonshuset og bruker en forrett solenoid å sparke den lille giret inne starteren for overføringen. Hvis din Ford starter ikke vil engasjere seg, må du feilsøke starteren å fastslå om det er batteriet, tenning, startmotoren eller start solenoid som forårsaker problemet.

Bruksanvisning

1 Sett den røde ledningen til et multimeter på den positive batteripolen. Plasser den sorte ledningen av multimeter på den negative batteripolen så sette multimeter til 20 DC. Inspisere meter for utgangsspenning. Hvis avlesningen er mindre enn 12 volt, lade batteriet og forsøke å starte bilen igjen. Hvis starteren fremdeles ikke sparke i, gå videre til neste trinn.

2 Slå på lyset fra din Ford slå deretter nøkkelen i tenningen. Hvis lysene dempet, er tenningslåsen sende strøm til starteren. I dette tilfellet, gå til neste trinn. Hvis lampene ikke dimme, er tenningslåsen sannsynlig defekt.

3 Finn starteren solenoid under Ford. Magnet boltene til startmotoren, og startmotoren boltene til siden av transmisjonshuset.

4 plassere en skrutrekker på tvers av de to metallkontakter på baksiden av starteren solenoid. Dette vil kortslutte den magnet og opprette en forbindelse mellom startmotoren og solenoiden. Ha en assistent vri om nøkkelen i tenningen. Ford motor starter ikke. Imidlertid bør startmotoren slår på og begynner å nynne. Hvis den gjør det, er magnet defekt og kan ikke produsere nok strøm til å sparke i start gear. Hvis startmotoren ikke slår seg på eller det går veldig grovt, er startmotoren defekt og ikke produserer nok strøm til å slå på starteren gear.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com