Scooter feiler når du starter

September 29

Scooter feiler når du starter


Selv om alle feiler kan virke like, alle er ikke like, og en rekke problemer kan til slutt føre til et tilbakeslag. To vanlige typer feiler eksistere; en som oppstår inne i motoren, og som forekommer i eksosrøret i seg selv.

Feil drivstoff Balance

For at scooter å kjøre riktig, må balansen av drivstoff til luft være akkurat. Den type tilbakeslag som oppstår i motoren er forårsaket av drivstoffblanding som inneholder en for høy andel av luft, mens eksosrøret eksplosjoner er vanligvis forårsaket av brenselblandinger som inneholdt for lite luft.

lekkasjer

Lekkasjer i luften innsprøytningssystemet er en vanlig årsak til Eksosrør feiler. Når dette skjer, vil brensel som ikke er brent plutselig eksplodere. Disse typer lekkasjer kan oppstå når det er en feil med luftinntaket ventil, eller om det holder. Lignende problemer med svelge ventilen kan gi den samme virkning.

tenning Timing

Hvis eksplosjoner i scooter motor er feil timet, kan det resultere i tilbakeslag. Hvert kjøretøy har en unik timing justering metode, men du kan vanligvis løse disse problemene ganske enkelt. En god måte å sjekke om dette er problemet med scooter er at et kjøretøy med feil timet eksplosjoner vil ikke inaktiv.

Drivstoffilter og Injection System

En dårlig vedlikeholdt dieselfilter kan også føre feiler. Hvis filteret ikke endres nok, eller om det er tett, feiler kan forekomme. En dårlig drift filter kan føre til lav drivstofftrykk, noe som fører feiler. På samme måte kan et innsprøytningssystem utfører feil føre feiler ved å unnlate å brenne drivstoff helt.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com