Scrapbooking Ideer for sykehjemsbeboere

April 14

Scrapbooking Ideer for sykehjemsbeboere


Scrapbooking er en aktivitet som passer for folk i alle aldre. For de eldre, kan scrapbooking være en måte å bevare kjære minner og keepsakes samtidig holde sinnet og hendene aktiv gjennom manipulering av forskjellige former og farger av papirer. Scrapbooking ideer for sykehjemsbeboere kan være enkle eller avanserte, avhengig av alder og evne deltakende innbyggere.

Family Photos

Sykehjemsbeboere kan opprette en utklippsbok full av familiebilder som kan deles og nytes med andre. Inviter familiemedlemmer av sykehjemsbeboere å gi bilder eller for å lage kvalitet fargekopier av favoritt innrammede bilder. Dette scrapbooking idé for sykehjemsbeboere vil gi beboerne en bærbar "skryte bok" for å dele med sine venner. Prosjektet er også sannsynlig å invitere livlig samtale blant beboere og tilreisende venner og familiemedlemmer som de deler fortid minner.

Favoritt Places

For shutterbugs som fotograferte hver familie tur og ferie, kan en scrapbooking side viet til turer og reiser bringe tilbake levende minner om fantastiske ganger med familie og venner. Be familiemedlemmene gir ikke bare bilder, men også historier knyttet til bildene. Når historiene er inkludert i scrapbooking sider, vil andre som ser på boken har hyggelig samtale startere for hånden.

kjært kjæledyr

Dyr er en stor del av mange menneskers liv. Scrapbooking ideer for sykehjemsbeboere kan inkludere en side dedikert til deres favoritt pelskledde venner. Ikke bare vil denne ideen skape en søt minne for beboerne, men det vil tillate dem å holde minnet i nærheten.

Brev og kort

Mange sykehjemsbeboere får hyppige kort og notater fra kjære. De kan bevare disse kortene gjennom scrapbooking. Fest baksiden av kortene til scrapbooking sider slik at beboerne kan fortsatt åpne og lese innholdet. Der det er mulig, ta et bilde av personen som sendte kortet.

Memory Care

Som minne avtar med alderen, kan eldre ha nytte av og nyte en utklippsbok som hjelper med å huske. Dette er spesielt viktig for de med hukommelsesforstyrrelser. Utklippsbok ideer for sykehjemsbeboere kan inkludere et avsnitt som har bilder av nære venner og familie, sammen med notater som beskriver hvem de er. For eksempel kan en overskrift ved siden av bildet av et sykehjem bosatt barnet lese: "Dette er Sally, hun er min eldste datter."

Forsyninger og materiell

Pensjonist blir noen ganger utfordret med spørsmål knyttet til syn og taktile funksjoner. Gjør scrapbooking ideer for sykehjemsbeboere enkelt og morsomt ved å tilby pre-cut design, selvklebende bilde hjørner og utsmykninger. Også gir enkel grep sikkerhet saks, ekstra store, giftfri limstifter og store størrelse bokstaver. Det kan også være nyttig å gi forhåndstrykte utklippsbok bannere med overskrifter som "barn", "barnebarn" og "favorittsteder."


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com