Family Room Layout Ideer for Reality

November 22

Family Room Layout Ideer for Reality


Familierom er en av de mest aktive og trafikkerte rom i ditt hjem. Å ha en plass som er effektive og gjør det beste ut av dette rommet mens du oppretter et sted der alle føler seg komfortabel er et ambisiøst mål, men er fullt mulig. Ved å legge ut flere alternativer og ser på behovene i din husstand, vil du komme opp med en løsning forankret i virkeligheten.

lagring Challenge

En av de største designutfordringer er lagring. Familierommene kan være et oppsamlings for alt fra skolebøker og joggesko til sportsutstyr og datamaskinen pulter. Lage funksjonelle lagring er et must i denne travle familie sentrert sted. Bruk ottomaner som lagringsplass og plass foran TV eller som fotstøtte. Ta to paller og flytte dem under et vindu for å lage et vindu sete som tjener to formål: butikk tepper, bøker og spill med disse fleksible møbler. Legge til en innebygd skap med en datamaskin skrivebord og hyller går helt opp på veggen skaper en lekser stasjon. Flytt sofaen til motsatt side av rommet slik at den aktive plassen er borte fra rolig plass. Skill de to mellomrom med et arbeidsbord eller romdeler.

A Movie Zone

En familie rom har en tendens til å være stedet der en husstand liker å se filmer, så slår dette rommet til en film-watching komfortsone. Erstatt standard stoler med solsenger laget for to som har trekk ut fot- og koppholdere. I stedet for en lang sofa bruke en kjærlighet sete som gir god plass til to og alltid ha noen tepper for kalde netter. Plasser et salongbord foran sofaen med en plass til fjernkontroller, ølbrikker og en bolle med popcorn. Installer overhead innfelt belysning som styres med en fjernkontroll for å få den beste belysningen mulig. Legg et teppe under salongbord som vil definere din TV-titting delen. Velg en som har fet design som legger kontrast og stil til dette rommet. Male veggene i en mørkere tone understreker sin plass som en visning regionen.

underhold~~POS=TRUNC

Familierommene er ofte brukt som et sted å underholde, så slår dette rommet til en funksjonell og morsom underholdning hot spot. Kjøp en sectional sofa som kan komfortabelt sete åtte personer og legge til et stort torg salongbord. Dette skaper en sone der mange mennesker kan samles til et brettspill eller cocktails. Ta med en innebygd bar som har en vin og barskapet, et sted å henge vinglass, store cocktail glass og en hylle for bar tilbehør. Belysning i dette rommet skal ha en salong stil; sørg lysbrytere har dimmere, noe som skaper akkurat den rette stemningen. I dette oppsettet, holde stilen i en firkantet design som inviterer folk inn i sentrum i stedet for å miste dem i hjørnene.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com