Yamaha 150 Påhengs Specs

January 1

Yamaha 150 Påhengs Specs


Japan-baserte Yamaha Motor Company først utvidet til produksjon av motorer til båter i 1980, siden da har det lansert en rekke motorer. Dens 150 påhengsmotor er egnet for bruk på en rekke rekreasjons watercraft, inkludert speedbåter, og tilbyr opp til 150 hestekrefter.

fysiske mål

Yamahas 150 utenbordsmotor veier 216kg eller 261kg. Den er tilgjengelig med en aksel lengde på enten 20 inches eller 25 inches, med 15 tenner på sin drivaksel. Mens drivstofftank kapasitet varierer, kommer motoren med en standard tank kapasitet på 5,2 liter. I tillegg er det 24 propell størrelse alternativer for F150, med propeller som strekker seg fra 13 inches til 27 inches i stand til å monteres på motoren.

Ingeniør

Den firesylindrede F150 motor tilbud, som navnet antyder, en topp 150 hestekrefter, med minimum og maksimum turtall for full gass drift av henholdsvis 5000 og 6000. Innenfor selve motoren, er det et forbrenningskammer forskyvning av 2,270cc, eller 162,9 kubikk inches, mens motoren kommer med et utvekslingsforhold på 2 til 1, og et kompresjonsforhold på 9,0 til-1.

standard~~POS=TRUNC

F150 har en rekke standardfunksjoner rettet mot å hjelpe motoren skiller seg ut fra mengden. Disse inkluderer et korrosjonsbeskyttelsessystem, Yamahas "Prime" lavt forbruk system, inaktiv støyreduksjon og EFI (elektronisk bensininnsprøyting) --- som gjør bruk av en innebygd mikroprosessor for å analysere og justere drivstoff-til-luft-forhold i orden å øke forbrenning effektivitet. På et mer praktisk notat, F150 har et bredt spekter powertrim og tilt, slik at motoren skal heves og senkes med letthet mens båten er på tilhengeren.

Ekstrautstyr

I tillegg til å velge riktig propell størrelse som passer dine behov, er du også i stand til å investere i en rekke valgfrie funksjoner. Disse inkluderer en multifunksjons speedometer, et drivstoff ledelse måler, en turteller og et spesialdesignet motor stopp-bryter snoren.

Garanti

Yamaha tilbyr en tre-års garanti på sin F150 påhengsmotor for "begrenset glede båt" brukere. Til sammenligning, hvis motoren brukes til kommersielle formål, så garantien er bare bra for ett år.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com