50s frisyrer med en Bump

March 23

50s frisyrer med en Bump


1950 ble kjent for store frisyrer. Big Bobs, store krøller, alle de kjente stjerner og kvinner utfordret de store dos. Ingen ønsket å ha lang eller rett hår. Kvinner i alle aldre oppsøkt perms og brukes hver tilbehør å bidra til å skape sine dramatiske frisyrer. I dag har disse stiler kommer tilbake på moten, og jo større boller jo bedre.

Tykk Up-Do

En tykk up-do frisyre er en av de klassiske femti utseende. Håret er lagdelt, og pannelugg er holdt lenge for denne looken. Denne store gjøremål krever at håret til å bli stablet opp høyt på hodet. Hårspenner, mus og hårspray holde dette gjøre i stedet. Pannelugg er utelatt, flyter frem på siden av ansiktet, og låste tilbake på sine tips.

The Beehive (Bouffant)

Gjort kjent i dag av britiske kunstneren Amy Winehouse, begynte bikube vises på kvinner i femtiårene og utvidet til hippie dagene av sekstitallet. Bikuben bun er trolig den største håret bun det er. Nøkkelen til bikube er backcombing og erting. Dette ble oppnådd ved å løfte deler av håret og børste dem inntil de var glatte. Når du er ferdig, vil du begynne å pusse bakover mot hårfestet. Etter backcombing hele øvre hodet, er et brak opprettet. Bump er hairsprayed til solid, skape bikube utseende.

Puddel Cut

Dette kuttet ble gjort populært av fifties TV-showet "I Love Lucy" 's Lucille Ball. Hennes korte, røde puddel hår oppnås ved å sove med curlers i håret, eller å ha håret permed å holde krøllene. Dette håret var stor på toppen, som var et resultat av curlers på toppen av hodet og bang området.

Den franske Pleat

Dette er en elegant opp gjør som fortsatt slitt i bryllup og formelle arrangementer i dag. Stilen er helt rent og ryddig på forsiden, men full av detaljer på baksiden. Dette er en vanskelig frisyre som krever blåse tørking med en diffuser, samle og låsing håret med hårspenner, og bruk rikelig med fast-hold hårspray. Den rare og kjegle titt på baksiden av håret skaper en stor bolle på toppen av hodet der foran håret møter med ryggen hår.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com