Malte møbler Aging Teknikker

October 9

Malte møbler Aging Teknikker


Mange nye møbler har vært fortvilet eller "alderen" for å oppnå en antikk utseende. Ekte antikke eller alderen møbler er vanligvis ganske dyrt, så lære forskjellige aldring teknikker på nye eller nesten nye møbler kan spare penger samtidig oppnå samme utseende. To teknikker som brukes i aldring møbler er sørgelig og knitre, som begge kan gjennomføres hjemme med liten kostnad.

distressing

Denne metoden for aldring blir brukt til å skape en slitt utseende. Den brukes selektivt på steder som hjørner og kanter hvor de mest slitasje og aldring naturlig finner sted. For å oppnå dette ser, påfør et tynt lag med møbler voks til områdene til å være bekymret. La sitte i omtrent en time å tørke helt. Påfør et lag med tre glasur på toppen av tørket voks. Tørketiden for glasur er vanligvis rundt 12 timer, ikke mer enn 24. Når du søker både voksen og glasur huske å børste i retning av tre korn. Bruk et stykke sandpapir for å fjerne glasur i ønskede stedene, for eksempel over hjørner og topper av møblet.

Crackle

Ifølge Faux maleri Techniques.com, "det er mange måter å få den knitrende, men den grunnleggende regelen er at du setter en hurtigtørkende maling eller lakk i løpet av langsom tørking maling eller lakk som ennå ikke kurert". Velg en malt møblet og bruke det som er kjent som en "vær knitre glasur" på toppen av malingen. For best effekt, bruk en nymalt base. Som glasur tørker, tar en dramatisk knitrende effekt sted, gir av et inntrykk av et gammelt gammelt stykke av møbler.

Manuell Beating og Cutting

En annen måte å alder møbler er å gi den en god juling. Velg en mid-weight gjenstand, for eksempel en kjede eller skrutrekker og traff møbler med det. Bulker og skraper som vises vil gi den en slitt, antikt utseende. Ved hjelp av en kjede kan også fjerne noen av maling av møbler i selektive flekker, som er et særtrekk ved alderen møbler. For ytterligere å gi stykket et rustikt utseende, ta en kniv og skjær langs korn av veden i flere flekker. Når du er ferdig, enten la stykket som er eller bruke en knitre eller distressed finish for ytterligere aldring. Resultatet er et nylig distressed antikk.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com