Hvordan identifisere ingefær planter

May 18

Hvordan identifisere ingefær planter


Ingefær Anlegget er kjent for sine svært velduftende og velsmakende røtter, noe som gir oss ingefær krydder. Fordi den mest gjenkjennelige delen av planten vokser under bakken, må alle som ønsker å finne ingefær i naturen lære å få øye på sine blader og blomster. Å vite hvordan å identifisere ingefær planter vil la deg finne ingefær uansett hvor den er økende.

Bruksanvisning

Examine the shape and surface of the leaves. 1. Undersøk formen og overflaten av bladene. Ginger planter spire skinnende, hjerteformede, basale bladene. Dette betyr at de bare vokse fra bunnen av anlegget, ikke kronen eller hvor som helst ytterligere opp. Undersøke undersiden av bladstengler. Ginger planter har hårete baser til stilkene, som de er dekket i fine hvite værhår.

Examine the flowers. 2 Undersøk blomster. Ginger planter blomstrer tidlig på våren og bare fortsette frem til sent på våren, så blomster utenfor denne gangen mener anlegget er ikke ingefær. Blomstene selv er tredelt (de kommer i tre deler), en brun eller lilla farge (selv om noen arter kan være en dyp rød eller grønn) og vokser fra bunnen av anlegget, noe som gjør dem lett å overse.

Note the location of the plant. 3 Legg merke til plasseringen av anlegget. Ginger planter foretrekker skog områder og har en tendens til å vokse i skyggen og gjøre det bra i varme, fuktige områder som skog og tung skog. Selv om de vokser på andre områder, er ingefær spesielt rikelig i tropiske områder, slik som Jamaica, Vestindia og deler av Kina.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com