Hvordan kjøpe en kube pessar med avløp

June 4

Hvordan kjøpe en kube pessar med avløp


En kube pessar er en liten gummi eller plast medisinsk apparat som kan anbefales til bruk hvis en kvinne har lidd den fremfall av livmoren, noe som kan skje etter fødsel. En kube pessar kan også være foreskrevet for tilstander som stressinkontinens og cystocele. I hvert tilfelle blir pessar settes inn i skjeden. En kube pessar med avløp er en som har et kateter festet for å fange og samle inn og urin. Mange medisinske nettsteder selger cube pessaries med avløp.

Bruksanvisning

1 Besøk South Eastern Medical Sales (se Ressurser). Sørg kuben pessar med avløp er den typen du trenger. Klikk "Legg til kurv" og deretter "Gå til kassen". Skriv inn dine personlige opplysninger og kredittkortnummer, samt en leveringsadresse, og klikk "kjøp".

2 Gå til MPM Medical Supply (se Ressurser). Skriv inn en "1" i "Antall" boksen ved siden av kuben pessar med avløp. Trykk på "Legg til kurv" -kategorien. Skriv inn dine personlige opplysninger, leveringsadresse og kredittkortnummer. Naviger gjennom til kassen når du er guidet, deretter bekrefte kjøpet når du blir spurt. Klikk "Bekreft" og en kvittering vil bli e-post til din innboks.

3 Besøk Sayco (se Ressurser). Bestem deg for hvilken type kube pessar med avløp du ønsker å kjøpe. Legg merke til ordrenummer ved siden av ønsket kuben pessar.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com