Religiøse gave ideer for kvinner

May 25

Religiøse gave ideer for kvinner


En religiøs gave er et velkomment syn for en kvinne av tro, uansett hva ferie eller feiring. Uavhengig av budsjettet, kan du gi en gjennomtenkt og dyrebar gave til en kristen venn som gjenspeiler hennes reise gjennom livet og hennes dedikasjon til sin tro.

Religiøse Medaljer

Religiøse gave ideer for kvinner


Religiøse medaljer hjelpe oss å huske de hellige og andre aspekter av religiøs tradisjon. Iført en religiøs medalje hjelper noen mennesker føler seg nærmere Gud og beskyttet av helgenen medaljeæresbevisninger. Enten det er en tradisjonell Saint Christopher medalje for en reisende eller en Saint Anne medalje for en gravid venn, henge den på en sølv eller gullkjede å gi som et halskjede.

Fin religiøse smykker

Religiøse gave ideer for kvinner


Fint utformet gull, sølv eller platina Christian smykker med et krusifiks eller kryss Motivet er tilgjengelig til enhver pris. En liten diamant i midten av et krusifiks anheng eller en fullt diamant encrusted kors vil feire sin tro i stil og er tilbehør som passer til enhver anledning. Andre smykker gave ideer inkluderer en perle aksent kors kjede eller enkle krusifiks eller due-formet øredobber.

inspirerende bøker

Inspirerende bøker kan hjelpe din venn reflektere over sitt liv og forstå Bibelens lære på en mer personlig måte. Vurdere gifting "A Place of Quiet Rest: Finne intimitet med Gud gjennom en daglig andakt Life" av Nancy Leigh DeMoss eller "The Power of en Praying Woman", av Stormie Omartian. Koble den med en religiøs-tema bokmerke, og gaven er fullført.

Novelty T-skjorte

Religiøse gave ideer for kvinner


Christian t-skjorter kan være søte, feminine og muntre. Med følelser som "Så hva om jeg ber som en jente" eller "Got Jesus?" din venn vil elske å vise frem hennes stil og tro med denne gaven. Sjekk alltid på forhånd for å sikre at du kjøper riktig størrelse.

Humoristisk Religiøse gaver

Religiøse gave ideer for kvinner


For en venn som setter pris på den morsomme siden av religion, kan nyheten gaver bringe et smil til ansiktet hennes. Velg en punching nonne, en sveiv-up gang nonne dukke eller en Hellig Toast stamper som setter et bilde av Jomfru Maria på morgenen brød. Du kan også gave en baby Jesus cookie cutter eller en samling av utstoppede leker til minne de 10 plagene i Egypt.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com