Ideer for å dekorere en Fall Wedding Arch

November 6

Ideer for å dekorere en Fall Wedding Arch

Ideer for å dekorere en Fall Wedding Arch

For en vakker seremoni, mange par velger å utveksle sine løfter under kalesjen av en vakker bue. Hvorvidt plasseringen er en sjarmerende hage, på stranden eller en rullende felt, skaper et bryllup bue en intim stemning og kan være dekorert for å kompliment temaet for bryllupet. Det er mange ideer, inspirert av sesongen, som er nyttige i å dekorere en bue for et fall bryllup.

Fall Flowers

Blomster er en flott måte å legge til utbrudd av høstens farger til et hvitt bryllup bue. Å speile utseendet på høsten, bør par bevege mot farger som symboliserer de skiftende bladene når plukke blomster. Dyp rød, brent appelsiner og gylne gule vil minne gjestene på New England løvverk. Den type blomst valgt også påvirker det generelle utseendet. For eksempel, nelliker eller gerbera tusenfryd produsere en fjærkledde, leken look når sammen, mens roser eller tulipaner ser glatt og sofistikert. Store blomsteroppsatser kan knyttes til fronten og toppen av buen. For en elegant detalj, kjøre en krans av blomster opp sidene av buen.

Høstløv

Brightly farget høsten blader fange essensen av høsten og kan brukes til å dekorere et bryllup bue for høsten. For å opprette en høst utseende med høstfarget blader, kan dekoratør bruke ekte greiner med lyse fargede blader på den. Med wire, legger dekoratør grenene opp espalier og til fronten av buen. Hvis vakre grener er vanskelig å komme med, ved hjelp av faux grener eller kranser av blader kjøpt på fag- eller dekorasjon butikken vil også gjøre for en slående fall bryllup arch.

Gorgeous Gords

Pumpkins lage det perfekte tilbehøret for engasjert par på jakt etter en unik måte å dekorere en bue for deres fall bryllup. Når du har kjøpt flere miniatyr gresskar eller gresskar, kan paret bruke metalltråd og litt hardt arbeid å tre små biter av fall på en krans. For de som leter etter en enklere måte å bruke gresskar i sine dekorasjoner, mange håndverksbutikker har kranser og andre dekorative ordninger laget av faux gresskar. Uansett kan gresskar deretter festes til siden av buen med wire for å lage en one-of-a-kind utseende for deres bryllup.

Luscious Lights

Dekorere en bue med lys gir bryllupet innredning en varm glød, som er perfekt for en skarp høst seremoni. Hvite lysene avgir en sofistikert enkel glød som ser spesielt elegant med en hvit gitter bryllup bue. For de som ønsker å myke opp utseendet på streng lys, innpakning lysene i gylden eller oransje toile vil også legge til et snev av høstfarger til buen. Par kan også være lurt å lese i butikken for høstens tema lys, for eksempel hvitt lys innpakket i baller av kvister eller bittesmå oransje papir lanterner.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com