Slik feilsøker en bil Starter Tenning Problem

January 3

Slik feilsøker en bil Starter Tenning Problem


Startmotoren i bilen svinger svinghjulet og bidrar til rette for igangsetting av bilens motor. Det blir svinghjulet snu, som slår veivakselen og får stemplene beveger seg. Dette i sin tur skaper vakuumtrykket som trengs for å trekke inn luft og deretter komprimere brennstoffblandingen inne i motoren, slik at den kan antennes. Når start dør eller blir svake på grunn av vanlig bruk, må du erstatte det. Erstatningsstartmotorer kan kjøpes fra de fleste auto deler butikker. Men, før du setter starteren, feilsøke problemet.

Bruksanvisning

1 Åpne sikringspanelet under rattstammen.

2 Bruk sikringen diagrammet på undersiden av sikringsdekselet for å finne sikring for startmotoren og trekk sikringen for startmotoren ved hjelp av sikringen avtrekker i sikringspanelet.

3 Kontroller metallisk stripe inni sikringen. Hvis den er ødelagt eller skadet på noen måte, bytt ut sikringen med en ny sikring av samme strømstyrke.

4 Åpne panseret og sette ringe på voltmeter for å "volt".

5 Trykk den røde ledningen på voltmeteret til strømkontakten på batteriet. Trykk deretter på den sorte ledningen på voltmeteret til rammen av bilen.

6 Se på skjermen på voltmeter. Den voltmeter bør lese 12,6 volt. Hvis det står lavere enn 12,2 volt, er batteriet dødt. Hvis det står 12.4, kan det ikke ha nok strøm til å starte bilen. Du må ha batteriet ladet eller erstattes.

7 Vri tenningsnøkkelen til "III" for å skru av motoren. Hvis startmotoren begynner å skru, men så stopper plutselig eller har problemer med å slå av motoren over, så din starteren er svak og må skiftes. Hvis motoren ikke vil skru det hele tatt, har din startmotoren sviktet og må skiftes.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com