Hvordan fikse tørket ut gel penner

October 4

Hvordan fikse tørket ut gel penner


Hvis du har vært Scrapbooking i lengre tid, så du har møtt den fryktede tørket ut gel penn. Det er temping å kaste pennen ut, men noen ganger gel penner kan være løst. Gel penn blekk er tykkere enn tradisjonelle kulepenn blekk, så scrapbook eksperter anbefaler penner som skal lagres med hetten på og tips for å hindre penner tørker ut eller danner luftbobler. Du kan gjenopplive en tørket ut gel penn med verktøyene som finnes rundt i huset.

Bruksanvisning

1 Kontroller tuppen av pennen med et forstørrelsesglass og bruke en fuktig klut til å rengjøre spissen. Noen ganger blekket kan tørke opp i ballen av pennen.

2 Test pennen ved å trykke på tuppen av pennen på en ripe stykke papir. Rull tuppen av pennen rundt i sirkler over papiret.

3 Hold tuppen av pennen over en dampende vannkoker i noen minutter. Dampen vil hjelpe løsne tørket blekk fra ballen av pennen.

4 Test pennen på noen kladdepapir.

5. Kjør spissen av gel penn under noe varmt vann og videre testing av pennen på bunnen av papir.

6 Ta av toppen av pennen med liten tang. Trekk blekk tube ut av beskyttelses penn casing og blåse luft inn i liten tube med blekk. Tilsett en liten mengde vann inn i røret for å gjenopplive den tørkede blekk og blåser noen ganger til.

7 Test gel penn på kladdepapir.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com