Baderom Sink Stopper vil ikke øke

October 29

Baderom Sink Stopper vil ikke øke


Et bad vasken stopperen mekanisme ser ikke veldig komplisert fra oversiden av en vask, men i virkeligheten er det flere deler til den mekanismen som du ikke vil se med mindre du ser på undersiden av vasken. Ødelagte eller løse deler, samt en mistilpasset mekanismen vil påvirke stopperen evne til å heve seg.

Løft Rod og Clevis Strap

Heisen stang er den delen av vasken stopper som du bruker til å heve og senke stopperen i dreneringsåpningen. Hvis du ser under vasken, som du kan trenge en lommelykt for å se klart, slutten av løftet stangen går gjennom et stykke kalt clevis stroppen. "C" -formet ende av bøylen stroppen har to hull løftestangen går gjennom, så vel som en liten skrue som man strammer til å holde løftestangen fra å gli ut av hullene i sjakkelen stroppen. Løftestangen kan ha kommet ut av sjakkelen stroppen når skruen ble for løs.

Pivot Rod

Sjekk over dreiestaven, eller det stykke som går gjennom et av hullene i den andre enden av bøylen stroppen og strømmer inn i siden av vasken er avløpsrøret. Skade på pivot stang vil resultere i stopperen ikke heve og vil kreve at du installerer en ny pivot stang. Prøv å flytte heisen stang på oversiden av vasken mens du ser under for å se hvordan pivot stang trekk. Demontering av dreiestaven, om nødvendig, tar man å skru låsemutteren ut på siden av avløpsrøret før man kan trekke ut den ende av dreiestaven fra røret.

Kork

Du må fjerne pivot stang fra vasken renne røret før du kan fjerne proppen selv. Slutten av pivot stang koblinger i et hull på enden av stopperen, presser stopperen opp for å heve den. Når du har fjernet pivot stang fra røret, kan du trekke proppen ut og undersøke den for skader. Hvis du finner skader hvor pivot stang strømmer inn stopperen, erstatte stopperen og satte forsamlingen tilbake sammen.

Justere

Det faktum at at stopperen ikke vil heve ut av vasken er avløpsåpningen kan ganske enkelt være et problem av stopperen monterings å være ute av justering. Du kan justere hvor proppen trekk ved å løsne skruen på gaffeltroppen og flytte heisen stangen opp eller ned før du strammer til skruen igjen. Du kan også endre hva hull i enden av pivot stang strømmer inn på gaffel stroppen. Du må kanskje spille med flere justeringer til du får den stopper heve ut av avløp og også senke hele veien tilbake inne i avløpet.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com