Hvordan Kill Johnson Grass Planter

August 31

Hvordan Kill Johnson Grass Planter


Johnson gress-også stavet som ett ord, Johnsongrass-er en invasiv arter som tar over en plen, hage eller felt i en relativt kort tidsperiode. Johnson gress er ikke vanskelig å drepe, men det er en irriterende tøff plante som kan være vanskelig å trekke ut. Johnson gresset ikke bare dreper andre planter, men det kan være skadelig for kyrne hvis de spiser for mye av det.

Bruksanvisning

Mow the Johnson grass as low as possible. 1 Klipp Johnson gress så lavt som mulig. Holde gresset godt klippet vil drepe jordstengler og frø, slik at den ikke kan reprodusere. Når klippet til lave nivåer, er det lettere å fullstendig drepe og fjerne fra jorda.

Spray Johnson grass with herbicides. 2 Spray Johnson gress med plantevernmidler. Regelmessige ugressmidler som finnes på markedet kan drepe Johnson gress. Bland og påfør den ugressmiddel å følge instruksjonene på ugressmiddel beholderen og la det til å fungere. Mer enn ett program kan være nødvendig. Spray ugressmiddel på sensommeren for å ha de beste resultatene.

Pull the plant out of the ground, including the roots and rhizomes. 3 Trekk planten ut av bakken, inkludert røtter og jordstengler. Hele anlegget skal trekkes ut. Bruk hansker for å hindre skader eller hudreaksjoner til gjenværende plantevernmidler. Trekke anlegget bør gjøres i små seksjoner.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com