Easy Ghost Håndverk for Kids

January 29

Easy Ghost Håndverk for Kids


Når Halloween kommer rundt, mange familier tar deg tid til å gjøre håndverk med barna sine. Disse håndverk kan henges opp i hele oktober som dekorasjon. Siden Halloween er ofte forbundet med spøkelser og hauntings, spøkelses håndverk er hensiktsmessig. Barn kan lage spøkelser fra en rekke forskjellige forsyninger.

Lollipop Ghosts

En av de enkleste spøkelses håndverk for barn er den lollipop spøkelse. For dette håndverket, trenger du noen runde slikkepinner, for eksempel Dum-dums eller Tootsie Roll Pops, litt papir, bånd eller hyssing og markører. Dekk lollipops med silkepapir. Knyt silkepapir på plass på toppen av lollipop stokk. Når silkepapir er på plass, tegne spøkelses ansikter på lollipops med markører. Barn kan gjøre flere av disse om gangen for å ha et spøkelse bukett med lollipops.

marshmallow Ghosts

For en søt godbit for barna, hjelpe dem å ta marshmallow spøkelser. Du kan lage tese godbiter helt fra grunnen av med din favoritt marshmallow oppskrift. Hjelp barna med å lage marshmallow blandingen, siden det vil innebære å bruke ovnen. Når marshmallows er blandet og satt, kan du klippe dem i ghost figurer ved hjelp av en cookie cutter. For mer abstrakte spøkelser, bare klippe firkanter eller andre former. Deretter legger spøkelsesaktige ansikter å marshmallow. Legg ansikter med drizzled sjokolade eller bruke andre deler av godteri, for eksempel lakris for munnen eller svart gelé godteri for øynene.

Gingerbread Graveyard

Siden spøkelser henge ut i kirkegårder, har barn lage sin egen lille tilholdssted for spøkelser ut av pepperkaker. Ligner på et pepperkakehus til jul, kan du vise et pepperkakehus gravplass før det er tid for å spise den. For en pepperkaker gravplass, ta et pepperkakehus kit og bearbeide det til hva du vil at kirkegården for å se ut. Du kan dekorere huset til å se ut som en kirkegård kirke i stedet for en hytte, for eksempel ved hjelp av mørk-farget kake og cookie dekorasjoner. Du kan også kutte gravstein figurer ut av pepperkaker. For spøkelser som streifer gjennom kirkegården, bruke marshmallows eller andre hvite stykker av godteri, og deretter legge ansikter med spiselige markører. Du kan også mote spøkelser ut av sprø ris og marshmallow blandingen dekket med glasur eller stokk i lollipop spøkelser.

flytende Ghosts

Se til engangsservise for spøkelser barna kan henge i stedet for å spise. For spøkelser som kan henge ned og svinge rundt, må du enten engangskopper eller disponibel plater, noen streng, papir hvit vev og ting å dekorere spøkelse med, slik som markører eller piperensere. For papir kopp spøkelse, lime silkepapir til toppen av koppen slik at papiret henger kappe jevnt, som et ark. Du kan tegne ansiktet av spøkelset med markører eller lage den fra forsyninger som googly øyne. Hengende spøkelset koppen opp innebærer å gjøre et lite hull i toppen og skyve tråden gjennom, knytte en knute på innsiden av koppen for å holde den fra å falle av. En papirplate spøkelse fungerer på samme måte, selv om overflaten av platen fungerer som forsiden av spøkelset. Fest vev serpentiner til bunnen av tallerkenen så gjenferdet plate blåser i vinden.

Haunted melk kanner

Et annet håndverk innebærer å skape spøkelser ut av melk mugger. For dette trenger du tomme hvite melk mugger, svart bygging papir, saks og lim. Skjær ut spøkelse ansikter fra svart bygging papir. Lim ansiktene til mugger for å gjøre dem om til skumle spøkelser. For litt ekstra vekt å holde jugs bikker over, fylle mugger med sand og pass på at lokket er på stramt. For en glødende spøkelse, kuttet toppen av av mugger og legge til noen små batteridrevne mini lys. På denne måten spøkelsene lyse opp natten som en jack-o-lanterne.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com