Baby Girl Scrapbook Layout Ideer

February 11

Baby Girl Scrapbook Layout Ideer


Scrapbooking kan du vise bilder, minner og kreative talenter i et enkelt prosjekt. Enten du er en stolt og crafty ny forelder som ønsker å minnes din jente eller du monterer en utklippsbok som en gave, holde sideoppsett fokusert på bilder av barnet i stedet for kjekk liten pynt.

Svart og hvit

Baby Girl Scrapbook Layout Ideer


Kombiner to baby-tema layout ideer fra en Scrapbooking.com artikkel kalt "Baby Girl" og den andre-plassen vinner av et Kodak babyen utklippsbok konkurransen. Dekk utklippsbok side bakgrunnen med et papir trykt å ligne en naturlig fiber som sisal eller hamp. Monter en stor svart-hvitt bilde av babyen jente på en hvit firkant nær midten av siden. (Off-center bilder oppmuntre seernes øyne til å flytte rundt på siden i stedet for å nullstille på midten umiddelbart.) Hold en eneste utsmykningen på siden: en liten rosa sløyfe på babyens panne. Stave ut barnets navn langs den øvre kanten på siden i rosa eller hvite die-cut bokstaver.

Stork

Baby Girl Scrapbook Layout Ideer


Lim ned et bilde eller utstanset omrisset av en stork på siden bakgrunnen. Bildet kan være en stork i naturen, eller du kan vise stork perching på taket av et hus. Beskjære et bilde av jente sover slik at svært lite overskudd fotomateriale viser rundt kantene av kroppen hennes. Lag en "stoff fatle" fra mønstret rosa papir og sett den i stork nebbet, med baby girl bilder i bunnen av seilet. Stamp "Special Delivery" diagonalt over den øvre delen av siden.

Just Born

Baby Girl Scrapbook Layout Ideer


Lag en layout utstillingsvindu jente like etter at hun ble født. Bruk et subtilt feminin mønstret papir (for eksempel eggeskall hvit med blek rosa prikker) som bakgrunn. Ordne bilder av barnet i legens hender, at barnet blir veid, og den stolte mor holder barnet for første gang. For en spesiell touch, inkluderer en kopi av de halt i land fotavtrykk kort sykehus vanligvis gjør. Skriv barnets vitale statistikk, som lengde, vekt, hodeomkrets og fullt navn, på et stykke montert kartong. På motsatt side, utpeke plass for deg eller moren til journal om fødselen.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com