Gaver til Scorpio kvinner

December 24

Gaver til Scorpio kvinner


En Scorpio kvinne er mørk, mystisk og sensuell. Enamoured med alle ting okkulte, hengi din Scorpio kvinne med gaver som gjenspeiler hennes distinkte smak og stil. Spill til hennes følelse av eventyr og unn hennes sensualitet som du velger hennes gave. Skjemme henne med en gave hun vil nyte som du skjuler gave for henne å finne eller pakk det inn en ekstra spesiell måte å holde henne lurer på hva som skjuler seg på innsiden.

Unn Hennes Sensualitet

Svart, aubergine og rødbrun er fargene på Scorpio. Kvele henne i myke luxorious stoffer, som blonder undertøy og satinert undertøy. En elegant strømpebånd belte med sort furet nylon paret med sort skinn piggete støvler appellere til hennes indre diva. La henne føle smidig bevegelse av lær sammen kroppen hennes med gave av et par skinnbukser, en skinnjakke eller snøring skinn korsett. En flaske musky parfyme eller parfymerte oljer og kremer av kokos, vanilje eller eksotiske krydder for lange sensuelle tilbake gnir gjøre en god gave.

Alle ting Mysterious

Appellere til hennes følelse av intriger og skjule en dyrebirthstone ring som inneholder en blå topas, sett med diamanter, i et hvitt gull innstillingen inni en tre puslespill boks for henne å finne. Eller, plassere en svart perle korall halskjede og armbånd satt i en svart lær koffert. Et annet alternativ er å gi henne et sett med tarotkort eller en krystallkule slik at hun kan guddommelig hennes fremtid eller en bok om trylletriks, med diagrammer, for å lære å lese palmer. En bok som beskriver hvordan du skal tolke drømmer, til en bok om numerologi lære henne levetid, eller en bok om astrologi for å lære henne kompatibel kompis vil intriger henne.

Eventyr

Skjemme henne med et eventyr ferie, fortrinnsvis ved havet, som hun er et vanntegn. En tur til Australia hvor hun kan dykke og utforske korallrev eller en pirat cruise i Karibien søker etter tapte skatter vil appellere både til hennes følelse av eventyr og mystikk. Vurdere en tur til Cancun i løpet vårjevndøgn, hvor hun kan lene drikking ved bassenget margaritas etter dag, danse bort natten og se slange på pyramide av Chichen Itza. Du kan også gi henne reisehåndbøker, sportsutstyr eller et medlemskap til den lokale klatrefjell gym.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com