Hvordan Train Your Hamster å sove om natten

November 9

Hvordan Train Your Hamster å sove om natten


Hamstere er naturlig nattdyr, som betyr at de liker å sove på dagtid og holde seg våken i løpet av natten. Innføring av en hamster inn i ditt hjem kan bety din egen søvn blir avbrutt hvis de er oppe hele natten, eller at du vil ha mindre tid til å samhandle med hamsteren din hvis du er på en normal dagtid tidsplan. Selv om ikke ofte anbefalt, er det mulig å trene hamsteren din til å sove om natten, så du vil ha mer interaksjon med det hele dagslys timer.

Bruksanvisning

Build a good rapport with your hamster. 1 Bygg en god rapport med hamsteren din. Prøv hånd fôring hamsteren din ofte og spille med det på en daglig basis. Når hamsteren din blir vant til deg, vil den begynne å nyte din bedrift, og ser frem til å se deg hver dag. Dette vil gjøre prosessen med å endre sine søvnvaner morsommere og mindre stressende.

Remove light during the daylight hours. 2 Fjern lys i dagslys timer. Du må lure din hamster til å tro at det er natt når det er dag. Dette kan gjøres på flere måter, for eksempel ved å bruke lys-blokkerende gardiner, plassere sine bur i et skap eller benytte et teppe som en lysskjerm over deres bur.

Maintain the exact same schedule. 3 Opprettholde nøyaktig samme timeplan. Endre en hamster søvn tidsplan til det stikk motsatte ville være mye som å prøve å endre din egen til det stikk motsatte; det er en prosess som vil ta sedvanlig planlegging. Sørg for at du holder deg til den eksakte timeplanen hver gang du blokkere lyset fra hamster i løpet av dagen. Endring av denne planen kan sette hele prosessen og sabotere planene helt.

Remain patient throughout the training phase. 4 Forbli tålmodig gjennom hele treningsfasen. Din hamster kan ta flere måneder å venne seg til sin nye planen. Oppmuntre din hamster å holde seg borte i løpet av dagen ved å samhandle med den regelmessig. Aktiviteter som å mate hamsteren din behandler, plassere den i en øvelse ball eller ta den ut av buret kan hjelpe. Sørg for at alle rommene hamsteren vil våger seg inn forbli fraværende av tung belysning utenfra.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com