Hvordan oppdatere en murstein utvendig

May 20

Hvordan oppdatere en murstein utvendig


En murstein utvendig gir års holdbarhet - men over tid, murstein kan bli falmet og mister noe av sin naturlige skjønnhet. Eksponering for elementene kan erodere mørtel mellom mursteinene, og de ​​kan begynne å sprekke. Det er viktig å iverksette tiltak før denne skaden blir alvorlig. Det finnes flere ulike alternativer tilgjengelig når det gjelder å oppdatere en murstein utvendig. De fleste er lave kostnader og krever kun minimal innsats.

Bruksanvisning

1 Strøm vaske utsiden av hjemmet. Smuss og skitt kan bygge opp gjennom årene, og matt utseende av tegl, samt mørtel i mellom. Strøm vasking vil fjerne denne oppbyggingen og bidra til å gjenopprette noe av den naturlige skjønnheten i murstein og den opprinnelige fargen på mørtel. Dette trinnet er nødvendig om du har tenkt å male eller beis murstein, eller bare holde det som den opprinnelige fargen.

2 Undersøk murstein og mørtel for eventuelle sprekker eller skader. Disse må repareres før du fortsetter. Hvis du har omfattende skader på murstein, må du kanskje ringe i en mur ekspert for å fikse det. Imidlertid bør de fleste problemer være begrenset til chipping bort av murstein fasader og peeling av mørtel.

3 Reparer eventuelle skader på murstein utvendig. Du kan kjøpe mørtel og nøye fylle eventuelle sprekker som kan være til stede. Du trenger en bøtte med mørtel og sparkel for dette trinnet. Disse elementene er vanligvis tilgjengelig på lokale jernvareforretninger.

4 Velg en ny flekk for murstein og re-beis det. Hvis du ønsker å gjenopprette murstein til sin tidligere farge, kan du kjøpe en mur flekken. Dette er en arbeidskrevende alternativ, og vil kreve at hver murstein være farget individuelt, unngå mørtel mellom mursteinene. Selv om dette tar tid og krefter, vil det ferdige utseendet være svært lik den opprinnelige murstein når det først gjøres.

5 Velg en maling farge for murstein og male utvendig. En av de enkleste måtene å oppdatere en murstein utvendig er å male den fargen du ønsker. Dette er også den minst arbeidskrevende måte å endre et murhus eksteriør siden du ikke trenger å bekymre deg om å unngå mørtelen når du maler.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com