Kjøkken ideer for trange kjøkken

November 14

Kjøkken ideer for trange kjøkken

Kjøkken ideer for trange kjøkken

Selv om kjøkkenet er ansett som en av de mest levde i områder med de fleste hjem, i noen tilfeller kan det også være det minste rommet i huset. Mange leiligheter eller hus med videregående, utility-stil kjøkken har relativt små og gang-lignende kjøkken som kanskje ikke synes egnet til vanlig bruk. Den gode nyheten er at det er mange dekorative kjøkken ideer for trange kjøkken som kan forvandle det begrenset plass til en kreativ og funksjonell stue.

Hold senter Områder Clear

Hvis du har en smal, hall-lignende kjøkken i ditt hjem, holde sentrum gangvei området klart kan ikke bare gi mer effektiv manøvrering rundt i området, men også holde området vises rotete. Prøv å unngå store voluminøse møbler som stort kjøkken bord og stoler, og bruke kjøkkenet som et mat prep området i stedet for servering. Hvis du må opprette en spiseplass i en smal plass, velger en liten dinette bord med minimal stoler --- 03:58 --- og plassere mot lengst veggen for maksimal fri sentral plass.

Bar Stool Seating

En snarrådig idé for å skape en spiseplass i en smal kjøkken er å gi avkall på et kjøkkenbord alle sammen og innlemme en bar krakk sittegruppe i stedet. Hvis du har en betydelig plass på kjøkkenbenken med en betydelig mengde overheng, skyver noen barkrakker under benken for å skape en bar eller diner-lignende effekt. Hvis du ønsker en lengre plass for sitteplasser, installere en benkeplate over hele lengden av en vegg og legge til flere barkrakker.

Omfattende Hyller og Kabinett

En av de viktigste konsentrasjoner når dekorere en smal kjøkken og vektlegger funksjonalitet er å unngå store, frittstående møbler. For å spare plass og unngå trengsel, installere flere hyller og skap fra gulv til tak rundt veggene i rommet. Opprette ekstra lagringsplass vegg enhet hele kjøkkenet kan eliminere behovet for mikro stands, baker stativer og kjøkken øyer.

Speil og Glass

Installer speilet fliser og glass-skap dører i hele kjøkkenet. Denne metoden for å dekorere ikke hjelpe til å lage kjøkken effektivitet, men det skaper en illusjon av økt areal. Mirror så mye ledig veggplass som du har eller ønske, og installerer glassdører på forsiden av skap. Refleksjonene som er støpt fra den ene til den andre vil legge dybde til visningen av rommet og skape en bredere og mer åpen utseende.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com