Gaver til Pagan menn

September 2

Gaver til Pagan menn

Gaver til Pagan menn

Hedenskap er en ikke-kristen, jord-baserte religion. Pagans vanligvis tror på flere forskjellige guder og gudinner og følge forskjellige baner innenfor hedenskap, slik som Celtic, egyptiske, wicca, sjamanisme, Druidism og selv former for buddhisme. Med litt forskning, kan sourcing en gave til en hedensk mann være en morsom aktivitet, og det er nok av muligheter for en rekke budsjetter og smak.

Statuer og plaketter

Figurer og vegg plakk kan gjøre en gjennomtenkt, varig gave. Hvis du kjenner, eller føler deg komfortabel å spørre hva banen din hedensk venn følger da et lite forskning vil hjelpe deg å finne en virkelig meningsfull gave. For eksempel; en dans Ganesha statuen er egnet for tilhengere av indiske hedenskap og en rosentre Morrigan statue ville være ideelt for tilhengere av Celtic hedenskap. Hvis du er usikker eller ikke føler deg komfortabel å spørre - eller om vennen din ikke følge en bestemt bane - elementer som en Lunar Goddess statue eller et Celtic pentagram vegg plakett er egnet for alle hedninger.

bøker

Bøker kan ofte være ideelle gaver, spesielt hvis du er heldig nok til å vite om et emne nær mottakerens hjerte. En bok om den favoriserte faget ikke bare oppfordrer mottakeren til å ta litt tid ut og slappe av, det kan også være en informativ, pedagogisk gave. The Pagan Federation har publisert en liste over foreslåtte lesning for hedninger å hjelpe deg å plukke ut den perfekte boken gave. Emner inkluderer hedenske historie, hedenske stier, guder og myter, utforske sjamanisme, druid mysterier og praktisk magi.

smykker

Smykker er en annen personlig alternativ for en manns hedensk gave. Smykker tilgjengelige alternativene inkluderer ringer, smykker og armbånd. Pentagrammet er en tradisjonell hedensk symbol, som ofte brukes for å representere elementene jord, luft, ild, vann og ånd. Det er bokstavelig talt hundrevis av pentagram anheng tilgjengelige fra nettbutikker. Dragons er forbundet med makt og elementet luft, slik at en Celtic drage ring ville være et godt valg som ville en smykkegave med to sammenkoblede hjerter som er den hedenske symbol for vennskap. De fleste hedenske smykker leverandører vil ha disse symbolene er representert innenfor smykkene sine.

Worry Stones

Bekymrings steiner gjøre gjennomtenkte, billig presenterer. De kan brukes som pene dekorasjoner og kan også brukes til å hjelpe meditasjon og lindrer stress. De er tilgjengelige fra nettbutikker i en rekke materialer som månestein, rosenkvarts, mose agat og bein. Bekymrings steinene kan være vanlig eller har design på dem, slik som den typiske Wicca hilsen "Velsignet være", eller et pentagram.

Workshops og turer

Ordne etter hedensk mann å gå på en hedensk workshop, for en virkelig minneverdig gave. Temaer er magi og mystikk, tarot, hellig leting, reiki og meditasjon. Disse seminarene er kjørt over hele Amerika, så sjekk for arrangementer i ditt område. Hvis budsjettet tillater det, sende ham på en tur til Salisbury, i Storbritannia, til de berømte stående steiner av Stonehenge. Bygget over 4500 år siden, er dette World Heritage Site tenkt av mange å være en hellig hedensk rituale nettstedet.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com