Forskrift for Perimeter Fekting

August 21

Forskrift for Perimeter Fekting


Perimeter gjerder brukes til en rekke årsaker. De kan lage attraktive grenser for verft, og de ​​er flott for personvern fra naboer. Gjerder også beskytte barn fra travle gater. Men gjerder også føre til mye av nabolaget tvister som er for det meste om regler og forskrifter der et gjerde kan installeres, hva det kan være laget av og hvor høy den kan være. Disse varierer noe fra region til region, men det er noen generelle regler som er konsistente på tvers av USA

Fence Høyde

Forskrift for Perimeter Fekting


Generelt kan bolig fekting være noe høyere de 6 fot fra bakkenivå. Hvis landskapet endrer seg dramatisk i høyden, må gjerdet følge landskapet. Noen områder tillate gjerde høyder for å nå 10 fot hvis de faller inn i kategorien av å beskytte personlige eiendom. Disse gjerder er ikke tillatt å ha piggtråd eller elektrisitet som materiale eller komponent i fekting.

Lot Linje Forskrift

Forskrift for Perimeter Fekting


Nesten alle gjerder krever nå en tillatelse til å bygge og må kontrolleres av kommunen du bor i for å sørge for at gjerdet er i samsvar med lokale lover og forskrifter. En undersøkelse er tatt for å definere eiendommen linjer. En uniform tegning skal leveres av området gjerdet vil dekke før du installerer gjerdet. Ingen brannhydranter eller offentlig elektrisk eller vann-tilgang kan være omsluttet av et gjerde. Gjerdet skal plasseres slik at utrykningspersonell kan få tilgang til slike kamper, og har rommet de trenger for å gjøre arbeidet sitt. Generelt, er tommelfingerregelen at gjerdet må være minst 2 fot ut mot gjerdet eierens eiendom fra eiendommen linjen gjerdet er grenser.

Fence byggeforskriften

Forskrift for Perimeter Fekting


Et gjerde kan være laget av tre, kompositt- eller kjedeleddet materiale. De fleste jurisdiksjoner vil ikke tillate et steingjerde som det faller inn i definisjonen av en vegg og krever ulike byggeforskriftene applikasjoner. Perimeter gjerder må støttes minst hver 6. fot med et innlegg. Innlegg må være minimum 3 fot i bakken og forankret med betong i hullet rundt begravet delen av innlegget. Den ferdige siden av gjerdet (den siden som ikke viser parentes eller innlegg) må møte naboene. Alle reparasjoner, vedlikehold og etterfølgende utskifting av gjerde deler eller gjerdet i sin helhet er avgitt av gjerdet eieren.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com