Slik bruker du en PS3-kontrolleren for & # 34; FIFA 10 & # 34;

August 22"FIFA Soccer '10" er laget for mange konsoller, inkludert PlayStation 3. Den har mange lag og stadioner, sammen med en rekke spillmoduser - fra utstillingen til sesongen modus. PS3 kontrollene er ganske enkel og lett å lære, men krever praksis.

Bruksanvisning

Løping og skyting

1 Bruk venstre analoge spaken til å flytte spilleren rundt feltet mens dribbling. Hold "L2" for å finne ut hvor fort han beveger seg. Pinnen er trykkfølsom, slik at jo hardere du holder den, jo raskere vil du flytte.

2 Hold "R2" -knappen mens dribbling til sprint. Du kan bare kom så lenge spilleren din utholdenhet holder ut (kan noen kom lenger). Trykk på "R2" knappen mens du ikke er i bevegelse for å skjerme ballen fra motstanderens spillere.

3 Trykk "X" for å utføre en kort pasning til en medspiller og "Square" for en lobb pass. Lob passerer er mer nyttig for å gå over motstridende spillernes hoder, men passene er mye tregere. Trykk "Triangle" til å drible gjennom en motstander.

4 Trykk "L1" mens dribbling å stoppe og møte motstandernes målvakt. Trykk "Circle" for å skyte ballen. Det er trykkfølsom, slik at jo hardere du trykker på den, vil den hardere spilleren skyte. Trykk "Circle" mens ballen er gått mot deg for å headbutt det eller volley den av brystet.

defensive Controls

1 Bruk venstre analoge spaken til å flytte spilleren rundt feltet. Bruk høyre analoge spaken eller "L1" -knappen for å veksle mellom ulike aktører. Hold "R2" til sprint.

2 Trykk på "X" for å trykke på en spiller med ballen og "Square" til å utføre en sklitakling.

3 Trykk på "Circle" -knappen for å starte en dobbel-lag på en offensiv spiller. Din nærmeste forsvarer vil komme til å hjelpe deg.

målvakts~~POS=TRUNC

1 Bruk venstre analoge spaken til å bevege seg rundt keeper boksen. Bruk den til å sikte med kast og spark når du har ballen, også.

2 Trykk "X" for å kaste ballen tilbake inn i spillefeltet eller bruke "Square" eller "Circle" til drop-spark det.

3 Hold nede "Trekant" -knappen for å lade fremover med ballen, dobbel trykk det å ikke forlate keeper boksen, eller klikk på den en gang for å slippe ballen.

kaster I

1 Bruk venstre analoge spaken til å sikte din kaste i.

2 Trykk på "L1" for å veksle mottakeren av innkastet. Dette vil påvirke den retningen du kaster ballen.

3 Trykk "X" for et kort kast og "Square" for en lengre, lobbed innkast.

Straffe Kicks

1 Bruk venstre analoge spaken til enten sikte inn skudd som skytteren eller dykke frem til å blokkere skudd som keeperen.

2 Bruk høyre analoge spaken for å flytte keeper langs keeper boksen linje.

3 Trykk "Circle" for å skyte ballen hvis du er skytteren. Knappen er trykkfølsom.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com