Hvordan Plant en skilpadde hage

June 30

Hvordan Plant en skilpadde hage


En kaldblodige krypdyr, nyter skilpadde streifer rundt en utenfor hagen i den varme solen. Det krever et sikkert område eller penn for å beskytte mot rømning og rovdyr. Sørg for at utenfor omkretsen inngjerding av hagen pennen står dobbelt så høy som lengden av skilpadde kropp. Noen arter av skilpadder liker å grave i det kjølige jorda, så begrave netting under jorda langs gjerdet hindrer rømning. Liggende pennen med spiselige planter som gir skygge og mangfold.

Bruksanvisning

1 Plasser skilpadde penn i et område av hagen som tilbyr godt drenerende jord. Altfor fuktig jord eller leire-basert jord som har dårlig drenering fører shell sykdommer å skje på skilpadde. Planter vil også ha en vanskelig tid å overleve i en slik plassering.

2 Grav jorden til en dybde på 6 inches. Bland en helt naturlig kompost med en hastighet på 50 prosent kompost med 50 prosent matjord. Blandingen bidrar til å gi næring til den nylig plantet vegetasjon uten å skade skilpadde.

3 Plant søt Woodruff (Myske) som bunndekke for reptil til salongen i. Skilpadden liker å nappe i anlegget og dets eviggrønne bladene gir ly. Den bunndekkende vokser best i delvis eller full skygge. Hold jorden fuktig.

4 Plasser et par stemorsblomster rundt skilpadde kabinett. Den vevre planter tilbyr visuell stimulering og skilpadden vil nyte nibbling på blader og blomster.

5 Plant agave eller aloe vera i tortoise penner som ligger i ørkenen regioner. Plantene overleve på svært lite vann og er trygt for skilpadden å konsumere. De gir også skygge. Prickly pære kaktus også vokse godt i ørkenen regioner, og vil ikke skade skilpadde.

6 Plant Zinnia, geranier og petunia i full sol eller delvis skygge. Plantene produserer spiselige blomster og bladverk.

7 Sink et grunt 4-tommers dyp tallerken i jorden ved siden av plantene. Fyll formen med friskt drikkevann daglig for skilpadde.

8 Place basking steiner og stokker i hagen for å gi et sted å lounge eller søke ly. De fleste skilpadder nyte slappe ved siden av hageplanter på en varm stein i dagslys timer.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com