Hvordan lage en Toga Fra laken

August 1

Hvordan lage en Toga Fra laken


For noen høyskole eller klassisk gresk fest, er kostyme for å lage en toga fra laken enkel, og med mindre du ikke eier hvite ark, er også gratis. Hvis du ikke har gjort en toga fra laken før, praksis gjør dette et par ganger for å få teknikken ned med ark og sørge for at det fungerer for deg, og du er komfortabel før du hodet ut for partiet.

Bruksanvisning

1 Slå laken så sidene løpe horisontalt med den øverste kanten og bunnen går vertikalt. Sett arket bak ryggen din med horisontal side av arket kommer opp til bunnen av skulderbladene.

2 Hold øvre venstre hjørne i venstre hånd og trekk den opp og over venstre skulder. Ta hjørnet ned til midjen din på din venstre side og hold den der ved tucking det under venstre arm, låsing det.

3 Ta høyre side av arket rundt kroppen din fra baksiden, under høyre arm, og til inngangs. Samle høyre hjørne og bringe hjørnet opp mot venstre skulder.

4 Tie de to endene av arket i en knute over venstre skulder eller feste dem sammen for å bringe den øverste kanten av arket opp, som dekker brystet. Drapere det overskytende hjørne endene av arket over forsiden eller baksiden av toga.

5 Overlapping de åpne kantene på toga (toppkant og nedre kant av arket), som er under venstre arm kjører ned siden. Pin overlapping på plass for å holde den. Knyt en lang stykke snor rundt livet for å være et belte og trekke opp overskytende lengder av arket for å drapere over beltet.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com