Gave ideer for en 37 år gammel kvinne

January 5

Gave ideer for en 37 år gammel kvinne


Shopping for en 37 år gammel kvinne kan virke som en skremmende prospektet. Kanskje det ser ut som om hun allerede har henne hjem akkurat slik hun ønsker det, eller hun har en særegen personlig stil som gjør generiske klær eller tilbehør usannsynlige treff. Nøkkelen til vellykket gave ideer for en 37 år gammel kvinne ligger i å huske at du har rett; hun sannsynligvis allerede har mange av elementene hun allerede trenger. De beste gavene har litt velvære innslag som hun kanskje ikke trenger, men som legger til allerede rike tekstur av livet hun er etablert.

Teknologi Touch-Up

Teknologien utvikler seg så raskt at smarte kjøpere ikke alltid bort i hver ny utbygging på markedet. Hvis du kjenner henne godt, gjør en uformell opptelling av hennes husholdningselektronikk. Kanskje er det tid for en ny mp3-spiller, iPod dock, eller et navigasjonssystem for bilen hennes. Som mange fagfolk i trettiårene, kan hun bli unngå teknologiske splurges i stedet for socking kontanter bort for sparing og investeringer. Teknologi gaver kan komme av som kald eller tankeløs fordi de mangler ofte sentimental verdi; øke omsorg faktor ved å forklare at du gleder deg til å lytte til hennes favorittsangene dine på nytt stereoanlegg eller at du føler deg bedre å vite at hun er nå sikrere kjøring om natten.

Spa behandlinger

Gave tokens til hennes frisørsalong vil bli verdsatt, men opp overbærenhet faktor ved å velge en nærliggende dag spa når du kjøper behandlinger. I hennes alder, hun kan være kjedelig med henne årige salon men nølende til å grenen ut på sin egen krone. Velg spas med eksotiske høres behandlinger, for eksempel en kokosnøtt sukker kroppsskrubb eller eukalyptus dampbad, slik at hun vil være mindre fristet til å gå for en standard mani-pedi. Hvis det er mulig, tilby å betale for en venn for girls 'dag ut.

Utdannelse

En kvinne nærmer seg 40 år kan ha brukt mange år jobbet hardt for å etablere en god karriere, bygge et komfortabelt hjem og administrere utallige ansvar. Hvis hun noen gang har nevnt et forlatt hobby eller drøm utsatt, nå er det på tide å gi henne gave av klasser i hennes favoritt fag. Fransk klasser, yoga instruksjon, klatre workshops eller surfe leksjoner vil bringe et smil til ansiktet hennes når du nevner tillit til at hun vil lykkes i sin nye hobby.

bekjente

Hold deg unna intime gaver hvis du ikke er godt kjent med mottakeren. Ved fylte 37, hun er vel klar over hennes personlige grenser, og kan ikke sette pris på det når en profesjonell kollega eller tilfeldig bekjent tilbyr en gave av spa-behandlinger. I stedet tilbyr eksklusive versjoner av sine kjente preferanser, for eksempel en pose med gourmet, organisk kaffebønner, en vin klubb medlemskap eller en kashmir skjerf.

betraktninger

Generelt kvinner over 21 år finner sjelden aldersrelaterte gaver og gags å være det minste litt morsomt. Med mindre du leter etter en iskald stirre, holde god avstand fra T-skjorter emblazoned med over-the-hill vitser eller gamle hushjelp brukerutstyr. Hun kan finne dem morsomme, men det er ikke verdt å risikere såre følelser på hennes spesielle dag.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com