Nylabone Farer

November 10

Nylabone Farer


Noen hunder har umettelige appetitt for å tygge. Valper spesielt har en tendens til å tygge alt i sin vei. Nylabone ble oppfunnet som en langvarig tygge alternativet for å holde de aldri utslitte hundene opptatt og trygt, men en syntetisk "bein" laget av uorganiske kjemikalier kan ikke være trygt for hunden din.

Everlasting Chew

Nylabones er laget av en syntetisk polymer som er formet som et ben. I motsetning til andre tygger de er fleksible, uspiselige og ment å være langvarig. Noen Nylabone produkter har kjøttsmakstilsetninger som kylling og biff og kommer i forskjellige størrelser fra valp og små hunder til store de passer for en samojeder. Tanken er at den syntetiske bein kan overleve organiske tygger som rawhides og bullysticks.

Fordeler med Nylabone

Nylabone Farer


Foruten å være i stand til å holde hunden opptatt lenger enn de fleste tygger, kan nylabones også spare penger på grunn av sin elastisitet. Og der noen tygger, som kuskinn, begynner å bli rotete og gå i oppløsning - nylabones forblir intakt. Bedre ennå, når de blir slobbery, skitne eller bli begravd i bakgården, nylabones lett kan rengjøres og returnert til sirkulasjon.

Safe Part

Selv skaperne av Nylabone vet at ingen tygge er uforgjengelig. Nok hjørnetennene chomping ned på selv de mest holdbare objekt kommer til slutt skape litt slitasje. De planla for det. Nylabone produsenten sier at etter nok tygge nylabones avgir små spon ikke større enn riskorn. Disse spon indikerer at chewer er sannsynligvis får en god tannpuss. De hevder de spon vil sikkert passere gjennom en hjørnetann fordøyelsessystemet og kommer ut på den andre siden. Pet eiere bør forvente dette.

Faren

Hvis en hund tygger av biter større enn ris-size spon, deretter en pet-eier bør bekymre. Nylabone stakere si biter større enn en fjerdedel av en tomme kan være skadelig for en hund. Hvis en hund svelger en kvart tomme blings eller større, bør eierne ta beinet bort og umiddelbart oppsøke veterinær. Tross alt, er Nylabone laget av syntetiske polymerer og er ikke ment for større inntak.

riktig

Skaperne av Nylabone si at før du gir en hund en Nylabone, sørg for at beinet er intakt og helhet. Hvis det er noen mangler stykker eller sprekker, er benet sannsynligvis ikke trygt for bruk. Også se å se hvor slitt ned endene og knoker er. Hvis for mye er blitt slitt bort, er det sannsynligvis på tide med en ny Nylabone. Også vurdere chewer. Noen nylabones er laget av myke, fleksible materialer. Andre er veldig vanskelig. For en ivrig eller veldig sterk chewer, kan jo hardere bein være tryggere og mer passende valg.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com