Slik starter en fersk Donut Forretnings

November 23

Slik starter en fersk Donut Forretnings


Åpne en ny smultring bedrift som serverer et utvalg av donuts og andre godbiter som muffins, croissanter og kaker. Åpne tidlig å tjene de på deres vei til jobben og holder åpent til etter dinner å imøtekomme de som leter etter dessert. Lag din egen bolle oppskrifter for å tiltrekke seg en lojal kunde følgende. Tilby dekorative donuts for ferier og andre sesongmessige feiringer som bursdager og eksamener. Gi kvalitet kundeservice for å tiltrekke seg nye kunder.

Bruksanvisning

1 Søk om en bedrift lisens ved å kontakte småbedrifter administrasjon kontor eller fylke kontorist kontor i ditt område for å starte en ny smultring virksomhet. Søk om en arbeidsgiver identifikasjonsnummer (EIN) ved å kontakte Internal Revenue Service. Bruk din EIN på statlige og føderale virksomheten skatteskjemaer og andre forretningsdokumenter. Sett inn en fersk donut virksomheten som et aksjeselskap (LLC), aksjeselskap eller partnerskap ved å kontakte statens statssekretær kontor. Søk om en omsetningsavgift identifikasjonsnummer for å kreve moms fra kundene ved å kontakte statens avdeling av inntekter.

2 Ta kontakt med din lokale helsestasjon for å finne ut hvilke typer tillatelser eller lisenser for å forberede og selge smultringer og andre matvarer for publikum. Lisenser kan inkludere en food forhandlerens lisens, mat lederens lisens eller mat handler lisens. Komplett opplæring og eksamener som er nødvendig for å tjene disse lisensene.

3 Lease storkjøkken plass til å gjøre ferske smultringer. Denne plassen bør omfatte ovner, kjøling, frityrkoker, masse counter plass og lagringsplass for materialer og utstyr. Denne plassen bør også inkludere en front rom for visning av donuts og fylle kundeordrer. Kontakt en kommersiell eiendomsmegler for å finne et passende butikklokaler i et travelt handleområde eller sentrum shoppingområde.

4 Kjøp smultring-making utstyr og forsyninger. Lag unike donut oppskrifter for å hjelpe din bedrift å skille seg ut fra konkurrentene.

5 Market din frisk donut virksomheten i lokale aviser, magasiner og gjennom radio- og TV-reklame. Liste din bedrift i lokal virksomhet kataloger. Lokke kunder ved å tilby gratis eller rabatt donuts og drikke.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com