Hvordan lage et barns kunst portefølje

October 23

Hvordan lage et barns kunst portefølje


Et barns kunstverk er noen ganger vanskelig å skille seg av med. Selv om en kostbar kunst portefølje ville holde alle de verdifulle kreasjoner trygt og organisert, er en hjemmelaget portefølje sparsommelig alternativ. I motsetning til det masseproduserte kolleger, kan et barns håndlaget kunst portefølje være personlig og skreddersydd for spesifikke behov. En ideell barnerom portefølje bør ha nok plass for de fleste junior mesterverk, konvolutter for å beskytte de små skattene, minst en skillelinje for organisatoriske formål, og utvidbare sider.

Bruksanvisning

Hvordan lage et barns kunst portefølje

1 Mål og merk stykker fra to fargede plakat bord ark: to 20 "x 15" rektangler (foran og bak), to 7 "x 15" rektangler (sidene), en 7 "x 20" rektangel (lokket), og en 2 "x 20" strip (bunnen). Mål og merk to 20 "x 15" rektangler på to ark med hvit plakat bord (forsterkning for foran og bak). Skjær ut figurer langs penciled linjer.

2 Tegn linjer en tomme fra hverandre i lengderetningen ned de to 7 "x 15" rektangler av farget plakat bord. Brett trekkspill-stil langs linjene for å gjøre tre folder.

3 Rett langsiden av det plisserte plakaten bord på kortsiden av den hvite plakat bord. Dribble lim på en ytterste fold og trykk ned. Gjenta for den andre siden. Stifte limte bitene på plass på toppen og bunnen. Trykk fast sammen igjen. Sett sidene under tunge bøker til den er tørr.

4 Gjenta trinn 3 med den andre hvite rektangelet.

5 Brett 2 "x 20" stripe i halvparten. Lim stripe langs lengden av portefølje bunn på begge sider. Trykk på plass.

6 Mål og trekke to linjer på 7 "x 20" rektangel av farget plakat bord: en linje en tomme fra langsiden og en linje tre inches unna. Brett langs linjene i samme retning. Lim en-tommers delen utenfor topp på baksiden, slik at den fargede plakat bord henger over åpningen for å danne et lokk. Trykk på plass.

7 Lim 20 "x 15" fargede plakatene til de hvite plakatene, som dekker de fargede øverste strimler, bunn strimler og stifter. Vei portefølje ned med tunge bøker til limet er tørt.

8 Mål og merk en 18 "x 14" rektangel på det tredje arket av den fargede plakat bord. Klipp ut rektangelet langs linjene. Lim en manila konvolutt og tre invitasjonen konvolutter til hver side. Punch to hull ca 3 inches fra hverandre i sentrum på toppen. Tråd et bånd gjennom hullene, for å knytte knuter på endene danner et håndtak.

9 Fest tre krok og loop sett. Expose limet og fest settene under lokket. Trykk på lokket fast i lukket stilling. Tilpass porteføljen med klistremerker stave barnets navn.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com