Spanske Foods i et supermarked

March 29

Spanske Foods i et supermarked


Mange supermarkeder i dag har et internasjonalt matvarer delen. Mens en shopper ikke kan være i stand til å finne alle typer mat fra Spania, er det noen populære elementer. Den spanske matvarer som er tilgjengelig i supermarkeder kan brukes som et utgangspunkt for å bygge en spansk typisk måltid. Legg litt spansk vin å fullføre måltidet.

Oliven olje

Olivenolje er basen for ulike spanske retter. Olivenolje fra Spania er populær på grunn av sin kvalitet og smak. Smaken av de ulike spanske merker blir analysert som flasker vin. Extra virgin olivenolje er den beste kvaliteten. Du kan bruke den i noen oppskrift som krever olivenolje.

Serrano skinke

Serrano skinke, eller serranoskinke på spansk, er i likhet med prosciutto. Det er en skinke serveres kald, ofte som en forrett. Tid til å lage en skive serrano tar alt fra ett til to år. Etter salting og tørking skinke kurert ved å henge det på et kjølig og tørt sted. Hvit gris serrano skinke er den vanligste typen av spekeskinke fra Spania. "Serrano" på spansk er sierra også kjent som fjellene; mest serrano skinke er dyrket i fjellområdene.

Chorizo

Chorizo ​​er en svinekjøtt pølse. Mens det er portugisisk og meksikansk chorizo, er spansk chorizo ​​tydelig på grunn av Pimentón, den søte spanske paprika som brukes i krydder. Selv om det ikke er kurert så lenge jamon serrano, er det vanligvis kurert for to til tre måneder. Den chorizo ​​i supermarkeder er mer på den søte siden, men det er spicier versjoner tilgjengelig i tillegg.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com